Wij zijn It Rains Fashion!

Mijn naam is Sasja en samen met mijn zoon Max werken wij aan en in onze winkel “It Rains Fashion”.  En ja… taaltechnisch zou beter zijn: It’s Raining Fashion.., maar dat doen we niet want nu kan google ons beter vinden ;-)!

In onze winkel vind je high fashion voor mannen en vrouwen.  Persoonlijke aandacht, kledingmerken met een verhaal, curves en geen curves, stoer, sexy, business, zwanger, verlegen, uitbundig, comfortabel..  We zijn voortdurend op zoek naar kleding waar jij je goed in voelt! Het leven is te kort om saai gekleed te gaan 😉

Iedere week pennen wij een pagina vol in onze lokale krant: Het Houtens Nieuws. Daarin beschrijven wij onze belevenissen in de winkel en soms daarbuiten. U vindt deze artikelen in onze blog op deze website.

Max is belast met de inkoop van de herenkleding. Zijn oog valt snel op originele high fashion merken.lET OP! Onze herenkleding verkopen wij alleen online. Wilt u in de winkel komen passen? Bel dan 030-2901080 dan zorgen wij ervoor dat de door u gekozen items in de winkel zijn op een door u gekozen moment.

Online winkelen? Handig en soms verstandig, maar ook leuk is het als je onze winkel een keer binnen stapt want daar hangt altijd net altijd even meer. En wij zijn er om je te adviseren. Welke merken? Voor het voorjaar van 2023 hebben wij de volgende merken ingekocht: Lacoste, Elias Rumelis, Katherina Loretta, Falke, NIKKIE, Fifth House, Red Button, BESS, Abigail Woods, Fos Fashion, &CO Woman, Ibana, METjeans, Juicy Couture en meer! Kom langs tijdens de openingstijden of maak een afspraak voor privé winkelen als je liever in alle rust je outfit wilt samenstellen

Makkelijk parkeren, gezellige terrassen. Het is de moeite waard om het Oude Dorp van Houten te bezoeken. Wij hebben met onze collega ondernemers leuke actiedagen.

We blijven op zoek naar kwaliteit en net even anders. We laten onze kleding zien voor en door klanten. Want jij bent uniek vinden wij! Op onze blogpagina lees je er meer over. Heb je vragen? Of tips? Stel of vertel ze gerust: sasja@itrainsfashion.nl of 030-2901080

Wil je op de hoogte gehouden worden? De new arrivals, winacties en filmpjes over onze producten plaatsen we dagelijks op facebook en Instagram. Like onze pagina en je mist ze niet!

It Rains kwaliteit, gezelligheid en tijd voor jou bij ons in de winkel! Tot ziens!

Sasja & Max

 

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact