Wat een takkenlicht!

Maar dan positief takkenlicht! Branchlight oftewel takkenlicht zijn lampen gemaakt van echte takken.

Beuken, eiken of berkenhout! De lampen zijn super origineel en iedere lamp is uniek omdat iedere tak anders is van formaat, vorm of kleur. Je plaatst de lamp makkelijk tegen een muur of hangt de lamp boven een tafel. Door te spelen met hoe je de lamp plaatst kun je zelf beslissen hoeveel licht de lamp geeft.

Branchlight is ontworpen door kunstenaar“Rense Jansen is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Plezier tijdens het ontwerpen en plezier van het ontwerp staat bij Rense voorop. Met zijn ontwerpen wil Rense bereiken dat mensen weer plezier krijgten bij het gebruiken van dagdagelijkse producten en meubels. Door te experimenteren en te spelen met materialen maakt Rense Jansen ontwerpen die een eigen handschrift hebben, zowel in concept als in de uitwerking.”
Ook zo’n geweldige lamp in huis? Een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand waar je dol op bent!

OME AND CATCH YOUR FAVOURITE in de winkel van It Rains Presents!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact