Denim… Hell yes!

 

DENIM…. HELL YES!
Denim on denim is een on-again/ off-again trend. Dit is typisch een mode-crush gevalletje waar je steeds weer afscheid van neemt, en die vervolgens weer opnieuw opduikt op de catwalk in een way better version. Een ding is zeker, de denimtrend is nu in ieder geval totally on. Yay! Een comfy ripped jeans combineren met je favoriete spijkerblousje? Hell yes!

Weet je wat nou het fijne is aan denim? Het raakt nooit, maar dan ook nooit out of style. Denk maar eens aan de skinny’s, boyfriends, chino’s, bootcut of stonewashed denim. Je kunt er eindeloos mee variëren en eerlijk gezegd zit je eigenlijk nooit fout met een spijkerstofje. Denim makes us feel safe, comfy and stylish. En ja, everyone can pull it off.

DENIM IN FASHION

Op dit moment is denim on denim, het combineren van verschillende soorten denim, een mega trend in modeland. Het leukste van deze trend is dat je waarschijnlijk alle benodigde items al lang en breed in je garderobe hebt hangen. Iedereen heeft wel minstens drie verschillende jeans in de kast liggen. Style af met een denim blouse, jacket of andere denim items et voilà! Denim on denim is born.

Een denim vest die tevens als jurk dienst doet, denim blousjes in dark en light blue en natuurlijk heerlijke jeans. We hebben het voor je in de winkel hangen.

 

 

 

 

 

 

Ready, Set, Go!

 

DENIM…. HELL YES!
Denim on denim is een on-again/ off-again trend. Dit is typisch een mode-crush gevalletje waar je steeds weer afscheid van neemt, en die vervolgens weer opnieuw opduikt op de catwalk in een way better version. Een ding is zeker, de denimtrend is nu in ieder geval totally on. Yay! Een comfy ripped jeans combineren met je favoriete spijkerblousje? Hell yes!

Weet je wat nou het fijne is aan denim? Het raakt nooit, maar dan ook nooit out of style. Denk maar eens aan de skinny’s, boyfriends, chino’s, bootcut of stonewashed denim. Je kunt er eindeloos mee variëren en eerlijk gezegd zit je eigenlijk nooit fout met een spijkerstofje. Denim makes us feel safe, comfy and stylish. En ja, everyone can pull it off.

DENIM IN FASHION

Op dit moment is denim on denim, het combineren van verschillende soorten denim, een mega trend in modeland. Het leukste van deze trend is dat je waarschijnlijk alle benodigde items al lang en breed in je garderobe hebt hangen. Iedereen heeft wel minstens drie verschillende jeans in de kast liggen. Style af met een denim blouse, jacket of andere denim items et voilà! Denim on denim is born.

Een denim vest die tevens als jurk dienst doet, denim blousjes in dark en light blue en natuurlijk heerlijke jeans. We hebben het voor je in de winkel hangen.

 

 

 

 

 

 

Ready, Set, Go!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact