It Rains Fashion: Heel Holland Hot

Begrijp me niet verkeerd, die zomerzon is hartstikke fijn. Als je vrij bent! Maar als je op warme dagen gewoon aan het werk bent, dan ligt dat allemaal net even anders. Sterker nog: het is zweten, letterlijk. We hebben een paar fashion tips voor je:

1. Hoe warm het ook is, kleed je niet té bloot. Mag je een korte rok of nette short aan naar je werk? Onze travelbroeken in capri of bermudamodel zijn superdun en zitten heerlijk. In dezelfde kwaliteit hebben we ook een fijn blauw, groen of een rokje met een Bretonse streep. Laat de hemdjes op kantoor lekker voor wat het is en combineer liever met een dunne blouse of t-shirt met een iets langere mouw. Staat een stuk chiquer.

2. Denk goed na over de materialen. Katoen, linnen en zijde zijn stoffen die ademen en zullen dan ook een stuk koeler aanvoelen dan synthetische materialen. Van OnlyM hebben we mooie linnen tops die perfect zijn voor een warme zomerdag. Tegenwoordig zijn er gelukkig ook stoffen met een hoog percentage polyamide die niet zweterig zijn. De blousjes van FOS bijvoorbeeld! Populair en betaalbaar en er zijn weer een paar leuke nieuwe printjes binnen.

3. Zijn blote benen not done op de werkvloer? Een maxi dress of palazzo broek is lang, maar luchtig en zit veel lekkerder dan een strakke broek wanneer het buiten al warm is. Een fijne wijdvallende tuniekdress is ook heel makkelijk en op de juiste manier elegant.

4. Een open schoen zorgt ervoor dat de warmte je lichaam weer kan verlaten. Zijn sandalen te casual, maar loop je liever niet de hele dag op hakken? Espadrilles bieden uitkomst.Van schoenenmerk So Jamie hebben we heerlijk zachte leren exemplaren. Een heel apart schoentje wat ook heel luchtig is maar het comfort biedt van een sneaker. De moeite waard om even te komen snuffelen in onze winkel!

Met het warme weer start ook onze SUMMERSALE! Komt dat even goed uit! We hebben een aantal trend items al afgeprijsd met 50% en een aantal klassiekers met 30%. Denk aan alle broeken van Corel,
Vestjes en oversized zomertruien van Reinders, de laatste maten van Verpass en Zomerjurken van Shiwi en Love2wait! Je vindt in onze winkel kleding van maat 34 tot en met 52 (dames).
En voor mannen die hot zijn? Met korte broeken en fijne polo’s van Shiwi blijf je ‘hot’ maar dan wel in de goede zin van het woord. Fijne materialen, leuke swimshorts en een makkelijke pasvorm.

Zonnige groeten van het hele team van It Rains Fashion! Ps. Je vindt ons op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger.

Begrijp me niet verkeerd, die zomerzon is hartstikke fijn. Als je vrij bent! Maar als je op warme dagen gewoon aan het werk bent, dan ligt dat allemaal net even anders. Sterker nog: het is zweten, letterlijk. We hebben een paar fashion tips voor je:

1. Hoe warm het ook is, kleed je niet té bloot. Mag je een korte rok of nette short aan naar je werk? Onze travelbroeken in capri of bermudamodel zijn superdun en zitten heerlijk. In dezelfde kwaliteit hebben we ook een fijn blauw, groen of een rokje met een Bretonse streep. Laat de hemdjes op kantoor lekker voor wat het is en combineer liever met een dunne blouse of t-shirt met een iets langere mouw. Staat een stuk chiquer.

2. Denk goed na over de materialen. Katoen, linnen en zijde zijn stoffen die ademen en zullen dan ook een stuk koeler aanvoelen dan synthetische materialen. Van OnlyM hebben we mooie linnen tops die perfect zijn voor een warme zomerdag. Tegenwoordig zijn er gelukkig ook stoffen met een hoog percentage polyamide die niet zweterig zijn. De blousjes van FOS bijvoorbeeld! Populair en betaalbaar en er zijn weer een paar leuke nieuwe printjes binnen.

3. Zijn blote benen not done op de werkvloer? Een maxi dress of palazzo broek is lang, maar luchtig en zit veel lekkerder dan een strakke broek wanneer het buiten al warm is. Een fijne wijdvallende tuniekdress is ook heel makkelijk en op de juiste manier elegant.

4. Een open schoen zorgt ervoor dat de warmte je lichaam weer kan verlaten. Zijn sandalen te casual, maar loop je liever niet de hele dag op hakken? Espadrilles bieden uitkomst.Van schoenenmerk So Jamie hebben we heerlijk zachte leren exemplaren. Een heel apart schoentje wat ook heel luchtig is maar het comfort biedt van een sneaker. De moeite waard om even te komen snuffelen in onze winkel!

Met het warme weer start ook onze SUMMERSALE! Komt dat even goed uit! We hebben een aantal trend items al afgeprijsd met 50% en een aantal klassiekers met 30%. Denk aan alle broeken van Corel,
Vestjes en oversized zomertruien van Reinders, de laatste maten van Verpass en Zomerjurken van Shiwi en Love2wait! Je vindt in onze winkel kleding van maat 34 tot en met 52 (dames).
En voor mannen die hot zijn? Met korte broeken en fijne polo’s van Shiwi blijf je ‘hot’ maar dan wel in de goede zin van het woord. Fijne materialen, leuke swimshorts en een makkelijke pasvorm.

Zonnige groeten van het hele team van It Rains Fashion! Ps. Je vindt ons op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger.

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact