Broek zoekt vrouw (of man).

De tijd dat je je benen kon blootstellen aan de buitenlucht is voorbij, tenzij je van kou houdt of in een permanente opvlieger zit. Een goeie broek in de kast is natuurlijk gewoon nodig tijdens de wintermaanden. Welke broeken hebben wij voor je in de winkel op dit moment?

1. Een broek met een ruit of een printje
De ruit is altijd een succesnummer! Van &Cowoman en high fashionmerk Elias Rumelis hebben we leuke broeken in verschillende modellen met een ruit. Goed voor het najaar maar ook in het voorjaar kun je met deze broeken leuke combinaties maken.

2. Joggpants
Comfortabel meets classy: beter kan het eigenlijk niet toch? Een stijlvolle sportbroek die prima te combineren is voor een look die buiten de gym gedragen kan worden. Kies een exemplaar met een streep aan de buitenzijde van de pijp, een krijtstreepje, een subtiel glanzend stofje of voor een gedurfde bloemenprint. 
3. Leer of nepleer
Leer was een lange tijd niet zo hot als nu. Maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan zo’n leren broek. Wij hebben een geweldig exemplaar van Reinders! Een alternatief is natuurlijk de leatherlook broek. Klinkt beter als ‘nep’ vind je niet? En wat wel zo prettig is, is dat je die gewoon in de wasmachine kunt wassen.

4. Flared jeans
Ben jij een echte denim girl? Dan is dit de broek waar je blij van wordt. Van Corel Amsterdam hebben wij de perfecte flared jeans binnen! Wij zijn verliefd op deze heerlijke broek! En geen zin in denim? Dan hebben we ook nog een aantal effen kleuren, een krijtstreepje of broeken met een print met een flared pijp.

5. Cargo
De werkmansbroek maakt in 2019 weer een comeback en dat vinden wij helemaal niet erg. Het geeft je outfit net even een stoere touch. Op de foto draagt Rodney een Cargomodel van Elias Rumelis. Hier met bijpassende blazer het perfecte casual mannenpak, maar los met een trui creeer je weer een heel andere look!

6. Old skool
Ja, het komt allemaal weer terug op enig moment. Zoals de old skool jeans die we van Corel hebben ingekocht. Een keurige wassing. Twee steekzakken. Een mooie rechte pijp. Liane draagt hem met een blouse met paisleyprint.
Geïnspireerd? Kom passen in onze gezellige winkel op het Oude Dorp van Houten. Je vindt ons naast Tapperij De Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

De tijd dat je je benen kon blootstellen aan de buitenlucht is voorbij, tenzij je van kou houdt of in een permanente opvlieger zit. Een goeie broek in de kast is natuurlijk gewoon nodig tijdens de wintermaanden. Welke broeken hebben wij voor je in de winkel op dit moment?

1. Een broek met een ruit of een printje
De ruit is altijd een succesnummer! Van &Cowoman en high fashionmerk Elias Rumelis hebben we leuke broeken in verschillende modellen met een ruit. Goed voor het najaar maar ook in het voorjaar kun je met deze broeken leuke combinaties maken.

2. Joggpants
Comfortabel meets classy: beter kan het eigenlijk niet toch? Een stijlvolle sportbroek die prima te combineren is voor een look die buiten de gym gedragen kan worden. Kies een exemplaar met een streep aan de buitenzijde van de pijp, een krijtstreepje, een subtiel glanzend stofje of voor een gedurfde bloemenprint. 
3. Leer of nepleer
Leer was een lange tijd niet zo hot als nu. Maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan zo’n leren broek. Wij hebben een geweldig exemplaar van Reinders! Een alternatief is natuurlijk de leatherlook broek. Klinkt beter als ‘nep’ vind je niet? En wat wel zo prettig is, is dat je die gewoon in de wasmachine kunt wassen.

4. Flared jeans
Ben jij een echte denim girl? Dan is dit de broek waar je blij van wordt. Van Corel Amsterdam hebben wij de perfecte flared jeans binnen! Wij zijn verliefd op deze heerlijke broek! En geen zin in denim? Dan hebben we ook nog een aantal effen kleuren, een krijtstreepje of broeken met een print met een flared pijp.

5. Cargo
De werkmansbroek maakt in 2019 weer een comeback en dat vinden wij helemaal niet erg. Het geeft je outfit net even een stoere touch. Op de foto draagt Rodney een Cargomodel van Elias Rumelis. Hier met bijpassende blazer het perfecte casual mannenpak, maar los met een trui creeer je weer een heel andere look!

6. Old skool
Ja, het komt allemaal weer terug op enig moment. Zoals de old skool jeans die we van Corel hebben ingekocht. Een keurige wassing. Twee steekzakken. Een mooie rechte pijp. Liane draagt hem met een blouse met paisleyprint.
Geïnspireerd? Kom passen in onze gezellige winkel op het Oude Dorp van Houten. Je vindt ons naast Tapperij De Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact