Comfort is key

Van alle soorten pandemie-dressing, komt comfortabele kleding zonder twijfel als grote winnaar uit de bus. Maar hoe voorkom je dat je in je oude joggingsbroek weg(k)wijnt op de bank? Als er iemand meester is in het ontwerpen van broeken die zitten als een joggingbroek, maar waarmee je straks ook goed voor de dag komt tijdens een businessmeeting, dan is dat Elias Rumelis wel!

Op de foto laten Paulina, Janneke en ik een fijne broek zien van deze bijzondere ontwerper in de nieuwe kleur groen. Afgelopen zaterdag hebben we een paar leuke foto’s op het mooie Oude Dorp gemaakt. Het was wel een beetje ‘diepvriesmode’, maar dat mocht de pret niet drukken. Vrolijke kleuren en vrolijke vrouwen die uitkijken naar het moment dat we weer op uit mogen gaan. Daar krijg je toch hoop van?

Combineer met een comfortabele sweater als je thuis aan het werk bent. Met een bijpassend jasje creëer je een zakelijke maar opvallende look voor je (online)meeting of speciale gelegenheid. Is dat groen net een beetje teveel voor je? Geen zorgen want ook prachtig pastel blauw, wit of zandkleur zitten in de collectie.

De eerste items voor het voorjaar worden momenteel geleverd. Reden om de allerlaatste maten van onze wintercollectie extra af te prijzen en op te ruimen. Dat doen we door middel van onze Sale Pas Tas van Sas! Een tasje vol met leuke sale spullen in jouw maat. Wat moet je doen? Stuur een appje of bel 0621275301 en we overleggen samen. Jouw tas wordt door ons thuisbezorgd maar je kunt nu ook afhalen. Hoera! Geen verplichting tot kopen. Wat je niet wilt hebben halen we gewoon weer op. Maar…. Het lukt bijna altijd om een nieuwe aanwinst in jouw kledingkast te vinden.
Blijf gezond, blijf positief en blijf er leuk uitzien!

Van alle soorten pandemie-dressing, komt comfortabele kleding zonder twijfel als grote winnaar uit de bus. Maar hoe voorkom je dat je in je oude joggingsbroek weg(k)wijnt op de bank? Als er iemand meester is in het ontwerpen van broeken die zitten als een joggingbroek, maar waarmee je straks ook goed voor de dag komt tijdens een businessmeeting, dan is dat Elias Rumelis wel!

Op de foto laten Paulina, Janneke en ik een fijne broek zien van deze bijzondere ontwerper in de nieuwe kleur groen. Afgelopen zaterdag hebben we een paar leuke foto’s op het mooie Oude Dorp gemaakt. Het was wel een beetje ‘diepvriesmode’, maar dat mocht de pret niet drukken. Vrolijke kleuren en vrolijke vrouwen die uitkijken naar het moment dat we weer op uit mogen gaan. Daar krijg je toch hoop van?

Combineer met een comfortabele sweater als je thuis aan het werk bent. Met een bijpassend jasje creëer je een zakelijke maar opvallende look voor je (online)meeting of speciale gelegenheid. Is dat groen net een beetje teveel voor je? Geen zorgen want ook prachtig pastel blauw, wit of zandkleur zitten in de collectie.

De eerste items voor het voorjaar worden momenteel geleverd. Reden om de allerlaatste maten van onze wintercollectie extra af te prijzen en op te ruimen. Dat doen we door middel van onze Sale Pas Tas van Sas! Een tasje vol met leuke sale spullen in jouw maat. Wat moet je doen? Stuur een appje of bel 0621275301 en we overleggen samen. Jouw tas wordt door ons thuisbezorgd maar je kunt nu ook afhalen. Hoera! Geen verplichting tot kopen. Wat je niet wilt hebben halen we gewoon weer op. Maar…. Het lukt bijna altijd om een nieuwe aanwinst in jouw kledingkast te vinden.
Blijf gezond, blijf positief en blijf er leuk uitzien!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact