It Rains Presents Cadeautip: de perfecte sjaal voor mannen

De herfst en de winter brengen niet echt wat je zegt aangenaam weer mee in Nederland. Van sterke, ijzige windhozen tot flinke regenbuien en sneeuwstormen. Een warme sjaal om de winter goed door te komen is niet overbodig, ook niet voor mannen!

Maar voor de heren is het nu eenmaal ietsjes moeilijker dan voor vrouwen om een toffe sjaal te vinden. Want mannen willen natuurlijk ook fashionable de straat op! Kleur, materiaal en vorm zijn belangrijk want de sjaal moet natuurlijk wel bij je of zijn winterjas passen. Kom daarom voor de perfecte sjaal naar de winkel van It Rains om je nek ook in de winter tevreden en warm te houden.

Kleur

Amust 2Als je het een beetje modieus en trendgericht wilt aanpakken, dan zou ik deze herfst/winter voor de kleurenbordeauxrood, bruin, kaki groen of grijs gaan. Pak anders zwart, dat is voor een sjaal eigenlijk altijd goed.?

Let er natuurlijk wel op dat hij bij de kleur van je winterjas past! Bij een zwarte of grijze winterjas is het leuk om een kleurtje te kiezen. Bij een navy/donkerblauwe jas zou je voor veilig kunnen kiezen en een zwarte kunnen kopen, maar bij die kleur is het ook erg tof om een bordeauxrode sjaal de dragen! Bij een gekleurde jas vind ik het altijd leuk om een neutrale sjaal te zien. Dat hoeft niet perse saai te zijn! Je kunt namelijk ook nog alle kanten op met het materiaal of patroon.

Materiaal

amust 3Er zijn verschillende soorten materialen waar een sjaal van gemaakt kan zijn. Denk aan wol, kasjmier, katoen, linnen, zijde, synthetische materialen of een combinatie hiervan. Wollen sjaals geven meestal meer volume, terwijl zijde sjaals erg dun en dus minder volumineus zijn. Het is maar net waar jij je fijn bij voelt.

Als het aankomt op de functionaliteit van je lappie stof, dan is het voor de wintertijd het veiligst om voor een wollen of kasjmier sjaal te gaan. Of een sjaal waarin een van deze materialen in verwerkt zit. Deze dragen over het algemeen veel meer warmte met zich mee.

AmustPatroon

Er zijn ontiegelijk veel mogelijkheden als het aankomt op het patroon van een sjaal. Ieder heeft zo zijn eigen smaak. De een houdt het liever simpel, terwijl de ander figuurtjes op zijn sjaal heeft staan. Deze herfst/winter zijn de grafische vormen en schaakruiten in de mode. Dus mocht je van wat uitdaging houden en wat verfrissenders zoeken, dan is het leuk om een sjaal te zoeken in deze patronen!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact