Fashionable mommy’s opgelet: de It Rains Presents Mum Collectie

In verwachting? Goed nieuws! It Rains Presents presenteert de zwangerschapscollectie van het hippe merk Love2wait! En wat voor een: een super stijlvolle collectie die naast fijne basic items waar je als zwangere vrouw behoefte aan hebt – zoals fijne zwangerschapsbroeken – ook heel veel trendy items bevat. Die je ook na je zwangerschap kunt blijven gebruiken! Wel zo handig!

Romy heeft Love2wait ontdekt! Lees hieronder over mum to be: Romy.

Romy wilde altijd beroemd worden

Romy is een moderne, jonge vrouw. Vroeger wilde ze beroemd worden. En ook al is ze dat niet geworden, haar leven is nu te mooi om waar te zijn. Ze doet wat ze wil, heeft het geld ervoor en omdat ze gek is op shoppen, is haar geld goed besteed. Ze is leuk en mannen zijn gek op haar. Haar ouders maken zich te veel zorgen, maar hoewel ze een beetje ondeugend is, is ze zeker niet gek. Eigenlijk moet ze altijd wel een beetje lachten om de opmerkingen van der vader. Aaahhh, hij zou eens moeten weten wat voor een fantastisch leven ze eigenlijk heeft.

love2wait-pic2Romy was in haar jeugd zo lief en ieders favoriete meisje. Ze was altijd het stralende middelpunt. Ze raakte gewend aan de aandacht, wat eigenlijk de belangrijkste reden was om beroemd te willen worden. Inderdaad, was… omdat haar droom bruut werd verstoord. Ze raakte verliefd op een prachtige vent en nu is ze zwanger. En haar leven staat op z’n kop. Eigenlijk stond dat het al een tijdje. Maar nu is ze eindelijk gewend aan de gedachte moeder te worden. Er is echter nog een klein probleempje… haar lichaam staat ook op z’n kop. Haar kont is dikker, haar voorgevel heeft wat weg van meloenen en haar buik… laat dat maar helemaal zitten. Maar haar veranderende lichaam is niet eens het echte probleem, daar maakt ze wel korte metten mee als de baby is geboren. Het allerbelangrijkste is dat ze zich zorgen maakt over hoe ze eruit ziet. Omdat ze haar favoriete kleren niet meer aan past. En die suffe zwangerschapskleding maakt haar nog meer zwanger dan ze zou willen. En dat is dé reden om haar zwangerschap zo snel mogelijk achter de rug te krijgen.

Maar dat was gisteren. Vandaag is een nieuwe dag. Vandaag vond ze eindelijk de juiste denim. Ja, een zwangerschapsdenim. Stel je eens voor, een moderne denim voor een zwangere vrouw? Nou, Romy heeft ‘m gevonden. En met een super pasvorm. En met tops die haar ook nog eens perfect passen! En nu geniet ze meer dan ooit van haar zwangerschap. Eigenlijk zou ze wel voor altijd willen wachten omdat ze zich realiseert dat dit een van de meest fantastische periodes in haar leven is.

Dankzij dé denim die haar leven veranderde.

love2wait

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact