Sneaks can take you anywhere

Sneakers, het blijven één van onze favoriete schoentjes. Heerlijk comfortabel en ook nog eens fashionable! Daarom hebben we een aantal trends voor het najaar op een rijtje gezet. Verschillende type sneakers voorbij die nu weer een echte musthave zijn.

Geinspireerd? Shop de fijnste sneakers in de winkel van It Rains Presents om jouw voetjes warm te houden.

De witte sneaker

De witte sneaker is nog steeds een item die je veel ziet dit seizoen. Het is vooral zo fijn omdat wit overal bijpast. Je kan heel makkelijk met deze sneaker een eigen crazy outfit samenstellen, of juist voor een rustige en minimalistische look gaan. COMING SOON in de winkel van It Rains Presents van het populaire Deense merk AMUST!

 Colourfull mix & match

AmustJe kan ook voor een wat apartere outfit gaan en gaan mixen en matchen met verschillende kleuren. Hiermee val je pas écht op! Wat natuurlijk het mooiste is, is om de kleuren uit je sneakers terug te laten komen in je outfit. Dit hoeft niet perse in je kleding, maar kan ook met accessoires. Wij hebben geweldige sneakers in trendy kleuren van het merk AMUST!

De platforms

Begie-Guess-Shoes-women-sneakers-2015-traforate-a-stellineEen hele fijne trend voor onze petite femmes. Met deze sneaker lijk je langer zonder een hak te dragen! Ze lopen hartstikke lekker en zijn ook nog eens super stylish. Wij combineren ze meestal heel chic en classy. Maar je kan de platforms ook edgy dragen met een ripped jeans. Bij It Rains Presents hebben we dit type sneaker van het merk GUESS!

Simpel: all black

Amust_Graa_SNFC0007T_Grey-pMet all black kan er niets misgaan. Play it safe en laat je outfit knallen! Combineer de outfit met een lichte kleur en geef het een edgy randje met bijvoorbeeld een leren broek. Deze sneaker kun je ook perfect combineren met een zwarte panty en daarboven een rok of shortje. Allemaal in onze winkel te vinden!

COME AND CATCH YOUR FAVOURITE!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact