Kleed je slank!

Zo’n beetje elke vrouw droomt van een slank, strak lichaam. Niet gek dat Instagram vol staat met fitspiration foto’s van groene smoothies en rijstwafels met hummus. Heb je al van alles geprobeerd maar vind je jezelf nog niet slank genoeg? Here’s a tip: Kleed je slank! Met kleding kun je namelijk meer doen dan je denkt: lees deze zes tips om je slank te kleden maar eens.

1: Vermijd te strak of te wijd

Het is lastig om de balans te vinden, maar zorg ervoor dat je kleding niet té strak maar ook niet té wijd is. Te strakke kleding accentueert namelijk álles, inclusief die vetrolletjes die je anders niet zou zien. Met wijde kleding creëer je een breed silhouet, wat het tegenovergestelde effect geeft dan dat je wilt bereiken. Zorg er dus voor dat je kledingstukken koopt die een perfecte balans tussen strak en wijd hebben. Strakke kleding zoals kokerrokken werken juist wél erg goed, omdat ze mooi je taille benadrukken.

2: Laat huid zien

Ja, echt: meer huid doet wonderen voor een slanker silhouet. Hoe meer kleding je draagt, hoe ‘voller’ je namelijk lijkt. Laat die coltrui dus eens voor wat het is en ga voor een top met een laag uitgesneden hals.

3: Kies kleding je ook écht past

Het is misschien confronterend om elke keer maatje 44 af te rekenen, maar alles is beter dan een blouse waarvan de knopen open springen of boyfriend jeans die als een skinny jeans valt. Er is trouwens niks mis met maat 44 vinden wij bij It Rains Presents!

4: Zorg voor eyecatchers

Of dat nu rode lippenstift of een felle clutch is, eyecatchers verdoezelen lichaamsdelen waar je misschien onzeker over bent. Zorg er bovendien voor dat je het accent op de sterke kanten van je lichaam legt. Heb je een smalle taille? Draag dan high waisted kleding om deze extra te benadrukken. Gezegend met een mooi decolleté? Leg hier dan subtiel het accent op. Juist door ergens de nadruk op te leggen, leid je de aandacht van de rest van je lichaam af.

5: Kies de juiste kleren en materialen

Iedereen weet het: zwart kleed af. Die all black everything look is dus zo slecht nog niet! Donkere kleuren werken überhaupt goed, dus speel eens met verschillende donkere tinten. Mix bijvoorbeeld verschillende stofjes om je outfit net wat meer pit te geven. Let wel op dat zwart je erg bleek maakt, dus kies bijvoorbeeld eens voor donkerblauw om dit effect te voorkomen. Kies je voor een streep? Kies dan voor de verticale streep zodat je extra slank lijkt.

6: Lengte maakt slank

Hoe langer je lijkt, hoe slanker je oogt. Kies bijvoorbeeld hoge tailles en draag een paar hakken. Ben je klein? Vermijd dan peplum tops en jurkjes, want die laten je breder én kleiner lijken. Ga liever voor een getailleerde jurk zodat je benen mooi uitkomen. Probeer ook eens outfits in één kleur, zoals de nieuwe all grey trend. Door kleding te dragen dat slechts uit één kleur is samengesteld, creëer je meer lengte!
En last but not least… Zoek een winkel met een eerlijke verkoopster. Wij bij It Rains Presents beloven je niet te roepen dat iets GEWELDIG staat als het niet voor jouw lijf gemaakt is. COME AND MEET US!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact