Ga jij voor een hoed of een muts?

 Ga jij voor een hoed of een muts?

Hoera! De winter komt toch tevoorschijn! Dikke truien die uit de kast mogen, een warme sjaal om je nek wanneer je naar buiten gaat en natuurlijk verlaat je het huis niet zonder een heerlijk warme jas. Maak je look helemaal compleet met een muts of hoed. Voor elke stijl is er een bijpassende soort.

Zo kun je bijvoorbeeld voor een stoere look gaan met een simpele muts in een neutrale kleur, maar je kunt ook kiezen voor een hippe pom pom muts van Reinders (zie foto)! We hebben ze in zwart, crème, legergroen, baby roze en baby blauw. Gecombineerd met een lekkere warme oversized trui in dezelfde kleur ben je super trendy bezig.

Ook een goed idee, helemaal als je een bad hairday hebt, is een classy look met hoed. De hoed komt in alle soorten en maten voor; kies je voor chic, beachy, elegant of past de cowboy look het best bij jou? Er is voor ieder wat wils! Wel is het belangrijk dat je een hoed kiest die goed bij de vorm van je hoofd past. Zo zijn er rondere hoeden met een grote flap en smallere hoeden, voor elke gezichtsvorm is er een perfect passend model. Wanneer je een rond gezicht hebt, kies dan bijvoorbeeld voor hoeden met een smalle, kleine rand; zo komt jouw gezicht het best tot zijn recht.

Geïnspireerd? Shop dan je favoriete hoed of muts in de winkel van It Rains Fashion!

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact