Goede voornemens die jouw jaar leuker maken!

 Goede voornemens die jouw jaar leuker maken!

Afvallen, stoppen met roken, niet meer snoepen… Elk jaar heeft iedereen dezelfde goede voornemens. Deze voornemens worden vaak al na een week gebroken, meestal omdat je te hoge eisen hebt gesteld en het daardoor niet leuk is om ze vol te houden. Onze conclusie? De afgezaagde goede voornemens werken niet! Deze originele voornemens zijn wél leuk om vol te houden! 

Maak elke maand een nieuwe vriend(in) Get out of your comfort zone! In het nieuwe jaar stel jij je sociaal op door elke maand een nieuwe vriend of vriendin te maken. Meestal blijven mensen te veel bij hun oude vriendengroep hangen, waardoor ze niet open staan voor andere mensen. Dat is best zonde, want hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch?

Verbreek een record
Vol bewondering kijk je naar mensen die een record hebben verbroken… Waarom verbreek je er zelf eigenlijk niet één? Het verbreken van een record geeft je meer zelfvertrouwen en bovendien voelt het heerlijk om dit goede voornemen te kunnen afvinken.. Zo kun je proberen om het record van ‘langste zoen’ te verbreken. Dat is geen straf, toch? 😉

Bouw een goede relatie op met je lijf
De meeste goede voornemens gaan over slanker of strakker worden, maar stel dit jaar het doel om van je lichaam te houden zoals het is. Dit lichaam heb je gekregen en daar mag je trots op zijn! Leer in 2017 om van jezelf te houden. Liefde voor je eigen lichaam is de sleutel naar zelfvertrouwen!

Doe elke dag iets aardigs voor iemand
Karma… Wij van It Rains Fashion geloven er wel in! Alleen daarom is het al goed om elke dag iets aardigs te doen voor iemand. Een goede daad zal niet alleen de ander een goed gevoel geven, maar jezelf ook!

Ruim je garderobekast op

Het nieuwe jaar is een goed moment om de inhoud van je garderobekast weer eens goed te bekijken. Past het allemaal nog wel bij je? Of is het tijd voor iets anders? Voorkom outfitstress en breng een bezoekje aan de winkel van It Rains Fashion. Iedere week nieuwe items waar je blij van wordt! En hey, als je toch aan de gang gaat met die garderobekast….. .Schud dan ook de boel eens op bij je liefste. Ook voor hem vind je in onze winkel bijzondere kledingstukken. Nu al zin? Graag zelfs! Tot en met half januari hebben we een mooie 3 halen = 2 betalen actie! Combineer mooie merken in de winkel van It Rains Fashion en vul je kledingkast met o.a.: broeken van Corel, Panty’s van Falke, knitwear van Reinders, strakke pakjes van Givenfashion, Heerlijke tuniekjes en jurken van Peopleof2morrow, Streetwear van Once We Were Warriors, Walldog of BPI en feel free kleding van MatFashion (voor een maatje meer).

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact