Zo vrij als een vogel!

Zo vrij als een vogel!

We zagen ze al voorbij fladderen op de catwalks: de vogelprintjes. Bij de ene ontwerper wat opvallender dan bij de ander maar telkens weer zagen we een herhaalde print van musjes, duiven en vaak zwaluwen. Ook de flamingo is nog steeds populair! Omdat ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, is er ook voor ieder van ons wel een vogelprintje naar wens. Jurkjes en blousjes. Met lange mouwen, korte mouwen, drukke print, rustige print of liever toch gewoon geen vogelprint? Bij It Rains Fashion vind je naast vogelprintjes ook veel jurkjes met bloemen, kleuren, streepjes en ruiten. Want deze zomer is kleurig! En voor wie dit allemaal een beetje too-much is hebben we prachtige jurken zonder toeters en bellen in wijnrood, blauw, army en zwart. Een maatje meer? MAT Fashion (tot en met maat 50) en Only M (tot en met maat 48) hebben weer twee grote dozen met leuke jurken, blousjes en broeken gebracht.  Op de foto draag ik een mooi blousje van 20-too met een vrolijke vogelprint (59,95). In deze stof hebben we ook nog een tuniekjurkje (69,95). Je bent in onze winkel zo vrij als een vogel om alles uit te proberen. Gewoon gezellig toch? Tot snel! Liefs, Sasja

 

Zo vrij als een vogel!

We zagen ze al voorbij fladderen op de catwalks: de vogelprintjes. Bij de ene ontwerper wat opvallender dan bij de ander maar telkens weer zagen we een herhaalde print van musjes, duiven en vaak zwaluwen. Ook de flamingo is nog steeds populair! Omdat ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, is er ook voor ieder van ons wel een vogelprintje naar wens. Jurkjes en blousjes. Met lange mouwen, korte mouwen, drukke print, rustige print of liever toch gewoon geen vogelprint? Bij It Rains Fashion vind je naast vogelprintjes ook veel jurkjes met bloemen, kleuren, streepjes en ruiten. Want deze zomer is kleurig! En voor wie dit allemaal een beetje too-much is hebben we prachtige jurken zonder toeters en bellen in wijnrood, blauw, army en zwart. Een maatje meer? MAT Fashion (tot en met maat 50) en Only M (tot en met maat 48) hebben weer twee grote dozen met leuke jurken, blousjes en broeken gebracht.  Op de foto draag ik een mooi blousje van 20-too met een vrolijke vogelprint (59,95). In deze stof hebben we ook nog een tuniekjurkje (69,95). Je bent in onze winkel zo vrij als een vogel om alles uit te proberen. Gewoon gezellig toch? Tot snel! Liefs, Sasja

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact