It Rains Fashion: Tips voor een broek in de zomer

Leuk hoor al die jurkjes! Maar wat als je gewoon liever een broek draagt? Ook als het warm weer is? We hebben tips…

Capribroeken zijn dit seizoen zeker modeverantwoord. Capribroeken kunnen je benen langer laten lijken, maar als ze verkeerd vallen kunnen ze benen ook juist korter maken. Goed opletten dus! Zorg ervoor dat er genoeg been te zien is, idealiter valt de broek precies tussen de enkel en de knie. Combineer voor nog meer lengte met een paar mooie pumps.De onderkant van de broek moet precies op je kuiten aansluiten, het moet niet openstaan. Heb jij zulke smalle kuiten dat alle broeken open blijven staan? Laat je broek dan in nemen door onze geweldige naaister! Is het minder goed weer? Je kunt de broek ook combineren met een paar stoere laarzen. Wij hebben fijne capribroeken van Corel en van OnlyM. Op het moment van dit stukje is nog niet duidelijk of het lukt, maar we proberen onze capribroeken tot en met maat 54. Dus bel onze winkel voor meer informatie of kom gezellig een kijkje nemen.

Een lange broek in zomer is de meest voorkomende Die staat nl bijna iedereen: lang, kort, slank, vol, curvy, mager.. Heb jij volle heupen die je graag iets slanker zou willen laten lijken? Rechte en uitlopende pijpen maken je benen optisch smaller, kies voor mooie volle stoffen. Heb jij een klein buikje dat je graag wil verhullen? Ga dan niet voor een lage broek, maar kies een wat hoger model (het merendeel van onze broeken heeft een verhoogde taille). Ook is het belangrijk dat je de goede maat broek te pakken hebt. Niet het etiket met de maat erop is belangrijk, maar de manier waarop de broek valt. Ben je klein? Vermijd baggy broeken, kies liever voor een iets korter model of een skinny jeans. Lange benen? Enjoy them! Eigenlijk kun jij vrijwel alles dragen. Wil je je benen iets korter laten lijken? Kies dan een baggy model. En O ja, in de zomer rollen we onze broekjes altijd gezellig op. Precies zo dat jouw onderdanen het beste uitkomen.

Een korte broek of shorts! Let bij het kiezen van een korte broek op je gevoel. Hoe verhullend wil je dat je broek is, en bij welke lengte voel jij je comfortabel? Heb je korte benen, dan past een heel korte short goed bij jou. Het beste kun je dan qua kleur gaan voor een broek en top in dezelfde tint; hierdoor lijk je langer. Sandalen met een hakje zijn ook een goed plan! Heb je lange benen? Dan kun je uit de voeten met elke lengte korte broek. Let ook wel nog even op hoe vol je benen zijn. Bij wat vollere, ronde benen en billen is een korte broek met plooitjes een aanrader.

 

En de mannen dan? In het Blauwe Boekje, Stijlgids over Manieren, Eten, Drinken en Kleding door De Vries & Wolbrink staat het zwart op wit: ‘Hoe warm het ook is, hoe gespierd u ook bent, een korte broek is, behalve tijdens bepaalde sporten, uit den boze.’ Het wordt een ‘dodelijke stijlfout’ genoemd. Wat erg! Want de mannen die bij ons in de winkel zo’n leuke korte denim van Antony Morato uitkiezen zien er in mijn ogen best heel smakelijk uit! Dus die stijlgids negeren we maar even. Ook in verband met het heerlijke zomerweer waar we de afgelopen weken op getrakteerd zijn en waarvan we hopen dat dat nog even duurt.  En ga je toch liever voor een langer model? Dan kun je ook bij ons terecht. O ja!  En we gaan nog even door met 3 halen is 2 betalen (alleen in de winkel), zodat jullie allemaal met een koffer vol nieuwe kleren op vakantie kunnen!

Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger.

 

Leuk hoor al die jurkjes! Maar wat als je gewoon liever een broek draagt? Ook als het warm weer is? We hebben tips…

Capribroeken zijn dit seizoen zeker modeverantwoord. Capribroeken kunnen je benen langer laten lijken, maar als ze verkeerd vallen kunnen ze benen ook juist korter maken. Goed opletten dus! Zorg ervoor dat er genoeg been te zien is, idealiter valt de broek precies tussen de enkel en de knie. Combineer voor nog meer lengte met een paar mooie pumps.De onderkant van de broek moet precies op je kuiten aansluiten, het moet niet openstaan. Heb jij zulke smalle kuiten dat alle broeken open blijven staan? Laat je broek dan in nemen door onze geweldige naaister! Is het minder goed weer? Je kunt de broek ook combineren met een paar stoere laarzen. Wij hebben fijne capribroeken van Corel en van OnlyM. Op het moment van dit stukje is nog niet duidelijk of het lukt, maar we proberen onze capribroeken tot en met maat 54. Dus bel onze winkel voor meer informatie of kom gezellig een kijkje nemen.

Een lange broek in zomer is de meest voorkomende Die staat nl bijna iedereen: lang, kort, slank, vol, curvy, mager.. Heb jij volle heupen die je graag iets slanker zou willen laten lijken? Rechte en uitlopende pijpen maken je benen optisch smaller, kies voor mooie volle stoffen. Heb jij een klein buikje dat je graag wil verhullen? Ga dan niet voor een lage broek, maar kies een wat hoger model (het merendeel van onze broeken heeft een verhoogde taille). Ook is het belangrijk dat je de goede maat broek te pakken hebt. Niet het etiket met de maat erop is belangrijk, maar de manier waarop de broek valt. Ben je klein? Vermijd baggy broeken, kies liever voor een iets korter model of een skinny jeans. Lange benen? Enjoy them! Eigenlijk kun jij vrijwel alles dragen. Wil je je benen iets korter laten lijken? Kies dan een baggy model. En O ja, in de zomer rollen we onze broekjes altijd gezellig op. Precies zo dat jouw onderdanen het beste uitkomen.

Een korte broek of shorts! Let bij het kiezen van een korte broek op je gevoel. Hoe verhullend wil je dat je broek is, en bij welke lengte voel jij je comfortabel? Heb je korte benen, dan past een heel korte short goed bij jou. Het beste kun je dan qua kleur gaan voor een broek en top in dezelfde tint; hierdoor lijk je langer. Sandalen met een hakje zijn ook een goed plan! Heb je lange benen? Dan kun je uit de voeten met elke lengte korte broek. Let ook wel nog even op hoe vol je benen zijn. Bij wat vollere, ronde benen en billen is een korte broek met plooitjes een aanrader.

 

En de mannen dan? In het Blauwe Boekje, Stijlgids over Manieren, Eten, Drinken en Kleding door De Vries & Wolbrink staat het zwart op wit: ‘Hoe warm het ook is, hoe gespierd u ook bent, een korte broek is, behalve tijdens bepaalde sporten, uit den boze.’ Het wordt een ‘dodelijke stijlfout’ genoemd. Wat erg! Want de mannen die bij ons in de winkel zo’n leuke korte denim van Antony Morato uitkiezen zien er in mijn ogen best heel smakelijk uit! Dus die stijlgids negeren we maar even. Ook in verband met het heerlijke zomerweer waar we de afgelopen weken op getrakteerd zijn en waarvan we hopen dat dat nog even duurt.  En ga je toch liever voor een langer model? Dan kun je ook bij ons terecht. O ja!  En we gaan nog even door met 3 halen is 2 betalen (alleen in de winkel), zodat jullie allemaal met een koffer vol nieuwe kleren op vakantie kunnen!

Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger.

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

It Rains Fashion
5.0
Based on 57 reviews
aangedreven door Facebook
Chantal Schütz
Chantal Schütz
2021-12-03T20:39:43+0000
Al een poosje volg ik “it Rains fashion” via fb. Mijn zus woont in Houten en stuurt af en toe een artikel op uit het... plaatselijke krantje, super leuk om te lezen. Vandaag was het dan zover, dat ik een kijkje ging nemen! Wat een heerlijke meiden, echt heel fijn geholpen. Prachtige collectie 😍 diverse kleuren waar ik héél blij van word 😃 Super geslaagd! Voor herhaling vatbaar 💖 Modieuze groet Chantal Schütz Shining for You ❤️lees meer
Wendy Dekker
Wendy Dekker
2021-09-29T17:02:23+0000
Via de app een vraag gesteld en kreeg snel een reactie en ik ben snel en zeer vriendelijk geholpen! Kunnen grote... bedrijven nog wat van leren.lees meer
Rianne van de Kamp
Rianne van de Kamp
2021-09-16T10:44:02+0000
Een broek besteld waar ik best haast mee had. Geappt en ik kreeg meteen antwoord! Ze zijn voor mij gaan kijken of de... broek op voorraad was en hebben het dezelfde dag verstuurd! Echt een hele goede service!lees meer
Monique van Esch
Monique van Esch
2021-05-07T21:29:02+0000
Hele fijne en goede service. Artikel was helaas niet goed (niet hun “schuld”). Het retour bedrag had ik al terug op de... dag dat ik het artikel terugstuurde. Zal hier zeker vaker gaan bestellen.lees meer
Iris Kuijer
Iris Kuijer
2020-12-29T15:24:51+0000
Lang opzoek geweest naar de Reinders ruffle pants dark blue met korting en bij jullie uiteindelijk gevonden😊
Inger van Stroe
Inger van Stroe
2020-07-20T16:42:13+0000
Super leuke winkel met heel veel leuke dingen, kom er te weinig 🤭
Bethly Smaling
Bethly Smaling
2020-06-21T19:47:32+0000
Was erg blij. Grotere maat en toch zó goed geslaagd. En keus genoeg.
Jean Grooters
Jean Grooters
2020-05-20T15:50:03+0000
Ik heb vandaag de stap gezet naar de winkel,en ben supergoed geslaagd. dankzij de hulp die geboden werd. Had dit alle... vele jaren eerder moeten doen.lees meer
Pauline Navest
Pauline Navest
2020-04-29T18:47:48+0000
Goede en persoonlijke service. Mooie kledingmerken en zeer vriendelijk personeel.
Cheyen van Slee
Cheyen van Slee
2020-03-27T11:50:33+0000
Super leuke en mooie kleding merken, erg vriendelijk, leuk winkeltje om in the shoppen..
Danielle Gerrits Vastenburg
Danielle Gerrits Vastenburg
2020-01-07T14:24:09+0000
Top bedrijf/winkel, jurkje besteld van Reinders. Deze konden ze nergens vinden en waren bang dat het gestolen was.... Alles op alles hebben ze gezet om het jurkje te vinden en jahoor ze hadden hem nog. Heb pakket binnen gekregen en voor het langen wachten een armbandje gehad van Reinders 😍 hoe lief is dat. Nogmaals bedankt voor het bloed/zweet en tranen wat het gekost heeft om het jurkje te vinden👍🏻 ga zeker vaker bestellen, jullie zetten alles op alles om de klant tevreden te stellen. Top bedrijflees meer
Marian Smits
Marian Smits
2019-12-31T13:48:16+0000
Geweldige service en prachtige collectie.
Marielle van der Voort
Marielle van der Voort
2019-12-11T19:24:14+0000
Wat een fijne winkel met lieve dames die alles doen om je te helpen. Omdat mijn rok niet op tijd zou zijn voor mijn... etentje krijg ik een andere rok die ik mag dragen en dan terug sturen.Wat een service is dat zeg!! Echt top,kan niet anders zeggen. Ik ga hier zeker meer kopen. Prachtig kleding en mooie kwaliteit. Lieve groetjes Mariëlle van der Voortlees meer
Liane Erckens
Liane Erckens
2019-11-24T20:09:02+0000
Mooie kleding. Je wordt fijn geholpen wat ik zelf erg belangrijk vind!
Jacqulien van Vulpen
Jacqulien van Vulpen
2019-11-03T05:56:48+0000
als ik begin met wat geen hoogtepunt is gaat het sneller. het begint bij binnenkomst, de begroeting super. het advies,... meedenken, eerlijkheid, kwaliteit, het is perfect. ik ben nog nooit de winkel uitgelopen met lege handen.lees meer
Nance Salesonly
Nance Salesonly
2019-08-06T19:22:45+0000
Altijd de laatste modetrends, oprecht modeadvies voor elke maat. ❤️
Marjolein van Herwijnen
Marjolein van Herwijnen
2019-07-07T11:11:03+0000
Mooie collectie goede kwaliteit. voor iedereen wat. dames heren en zelfs voor baby's. Goede service helemaal blij.
Noben Sandra
Noben Sandra
2019-04-11T13:25:46+0000
Heb online een ER Blazer gekocht ....zit perfect 👌🏻 goede communicatie via mail😌😉 Groeten uit Belgie ...Sandra
Mirella Rietveld
Mirella Rietveld
2019-04-11T04:56:40+0000
Fijne persoonlijke service en advies,ondanks je online besteld, bedankt!!
Kimberley Burcke
Kimberley Burcke
2019-04-10T10:44:32+0000
Op de website had ik een jasje besteld die stuk was gegaan. ‘s Morgens gemaild en binnen 10 minuten al reactie(nog voor... openingstijd!). Ik ben super goed geholpen en erg blij met de oplossing. Fijne en snelle communicatie!lees meer
Barend Poeser
Barend Poeser
2019-04-07T20:39:31+0000
Mooie kleding voor jonge en oude mannen
Tonny Oosterman
Tonny Oosterman
2019-04-07T17:38:24+0000
winkel in houten en de web-site
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Jacqueline Sack-Linschoten
Jacqueline Sack-Linschoten
2019-01-10T15:59:18+0000
super leuke kleding en leuke merken en je wordt super geholpen door Gabi 👌👍

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact