It Rains Fashion: Geel maakt je outfit zooo 2018!

 

 

Geel is gelukkig weer eens wat anders dan al het zwart en grijs van de afgelopen jaren. De kleur geel staat symbool voor een positieve flow! Nu kan ik mij goed voorstellen dat je niet direct als de zon en compleet geel over straat gaat. Begin daarom voorzichtig met een touch of yellow. Van een geel ruitje in een overhemd tot een geel bloemetje in je jurk.  Sander draagt een dunne zomertrui van Antony Morato (69,-) en Sasja draagt een vrolijke jurk met gele bloemen van Anonyme (79,95) en oorbellen van Ca Sieraden (13,-)

 

   

 

Anita draagt hier een prachtige jurk van ons nieuwe merk OnlyM. De jurk is casual te dragen met een paar slippertjes maar ook chique met een mooie open schoen met hak. Perfect voor een zomerbruiloft of een zomeravond op het terras (129,95) En ben je niet helemaal tevreden over je beentjes? Dan hebben we de perfecte zomerpanty van Falke voor je. Onze bestseller van 2018! Geinspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger.

 

 

 

Geel is gelukkig weer eens wat anders dan al het zwart en grijs van de afgelopen jaren. De kleur geel staat symbool voor een positieve flow! Nu kan ik mij goed voorstellen dat je niet direct als de zon en compleet geel over straat gaat. Begin daarom voorzichtig met een touch of yellow. Van een geel ruitje in een overhemd tot een geel bloemetje in je jurk.  Sander draagt een dunne zomertrui van Antony Morato (69,-) en Sasja draagt een vrolijke jurk met gele bloemen van Anonyme (79,95) en oorbellen van Ca Sieraden (13,-)

 

   

 

Anita draagt hier een prachtige jurk van ons nieuwe merk OnlyM. De jurk is casual te dragen met een paar slippertjes maar ook chique met een mooie open schoen met hak. Perfect voor een zomerbruiloft of een zomeravond op het terras (129,95) En ben je niet helemaal tevreden over je beentjes? Dan hebben we de perfecte zomerpanty van Falke voor je. Onze bestseller van 2018! Geinspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger.

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact