Sparen voor je fashionbudget doe je zo!

Gemiddeld geven mensen 55 euro per maand uit aan kleding. De meesten van ons hebben eigenlijk geen nieuwe kleding nodig. Maar leuk is het wel! Iets nieuws, een leuk kleurtje… Helemaal voor een gelegenheid. Een bijzonder diner, verjaardag, een bruiloft. En Pasen en Pinksteren komen er ook al snel weer aan. Een van mijn medewerkers gaf een hele leuke spaartip. Het idee is eigenlijk heel simpel: Je koopt of maakt een spaarpot speciaal voor je fashionbudget 2020. Elke week doe je een euro EXTRA in je spaarpot. Dit doe je het hele jaar door en aan het einde van het jaar heb je €1378,- gespaard! Nou dat is ruim voldoende om in 2020 je kledingkast te vullen toch? Misschien zelfs wel genoeg voor een nieuwe kledingkast! Knip het schema hieronder uit en plak het op je spaarpot. Streep af en je weet precies hoeveel erin zit.

 

Ons salerek met ronde prijsjes wordt dagelijks aangevuld. Er hangen nu weer een paar mooie bordeauxrode broeken van Corel model Mmb tussen. De eerste nieuwe items druppelen ook al binnen. Van &Co hebben we al fijne broeken in travelkwaliteit binnen (59,95) en met bijpassende gestreepte blouses in zonnig geel (59,95). Maat S tot en met 3XL. Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger.

 

Gemiddeld geven mensen 55 euro per maand uit aan kleding. De meesten van ons hebben eigenlijk geen nieuwe kleding nodig. Maar leuk is het wel! Iets nieuws, een leuk kleurtje… Helemaal voor een gelegenheid. Een bijzonder diner, verjaardag, een bruiloft. En Pasen en Pinksteren komen er ook al snel weer aan. Een van mijn medewerkers gaf een hele leuke spaartip. Het idee is eigenlijk heel simpel: Je koopt of maakt een spaarpot speciaal voor je fashionbudget 2020. Elke week doe je een euro EXTRA in je spaarpot. Dit doe je het hele jaar door en aan het einde van het jaar heb je €1378,- gespaard! Nou dat is ruim voldoende om in 2020 je kledingkast te vullen toch? Misschien zelfs wel genoeg voor een nieuwe kledingkast! Knip het schema hieronder uit en plak het op je spaarpot. Streep af en je weet precies hoeveel erin zit.

 

Ons salerek met ronde prijsjes wordt dagelijks aangevuld. Er hangen nu weer een paar mooie bordeauxrode broeken van Corel model Mmb tussen. De eerste nieuwe items druppelen ook al binnen. Van &Co hebben we al fijne broeken in travelkwaliteit binnen (59,95) en met bijpassende gestreepte blouses in zonnig geel (59,95). Maat S tot en met 3XL. Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger.

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact