psssst! Sale bij It Rains Fashion!

Gelukkig 2019!

Lach niet maar schater
Drink wijn in plaats van water
Doe wat je het liefst doet, niet wat moet
Zie het moois in elke dag
En doe af en toe iets wat niet mag!

 

Bankhangers opgelet!

Met dit grijze weer zit je deze maand het liefst de hele dag op de bank, met een goede Netflix-serie, boek of film én een comfortabele outfit. Maar het is slim om toch even van de bank af te komen want bij It Rains Fashion zijn we begonnen met de sale! En daar vind je nu voor een prikkie een outfit om lekker op de bank te hangen, strak je office binnen te wandelen of vrouwelijk dat spannende feestje binnen te waggelen.

 

Prints Charming

Allover prints van bloemen, vogels, hartjes en ruiten. Zo ziet de wintermode van 2019 eruit. Dat blijft nog wel even zo dus je kunt met gerust hart nog een paar mooie items aanschaffen. Heerlijke sweaters van Wanderlust met 50% korting, zooo super zacht! Alle blousjes van FOS voor 20,- Je weet wel, die blousjes die je buik een beetje wegmoffelen. Of een fijn vest voor 25,- in een effen kleur voor over je print charming blousje! En met een beetje geluk vind je er ook nog een zacht stretch broekje bij van Corel in of zo’n super comfy cardigan legging van Reinders met een oversized trui. Als je echt heel veel mazzel hebt, dan shop je de laatste maten van zo’n geweldig Corel pak met 50% korting!

 

De voorjaarscollectie komt eraan.

Het koude winterweer moet nog beginnen, maar alle winkels maken zich alweer klaar voor de voorjaarscollectie. We hebben super goed ingekocht voor dames met een grotere maat dit seizoen (tot en met maat 50) bij OnlyM en Verpas. Super mooie jurkjes, broeken en tunieken.

En dat hangt daar dan straks in februari en opeens is het toch nog langer koud dan waar we allemaal rekening mee hebben gehouden en heb jij niets meer om aan te trekken… Dus hup hup nu nog op de fiets (goed voor de kerstkilo’s) naar het Oude Dorp en lekker shoppen!

 

Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast

Gelukkig 2019!

Lach niet maar schater
Drink wijn in plaats van water
Doe wat je het liefst doet, niet wat moet
Zie het moois in elke dag
En doe af en toe iets wat niet mag!

 

Bankhangers opgelet!

Met dit grijze weer zit je deze maand het liefst de hele dag op de bank, met een goede Netflix-serie, boek of film én een comfortabele outfit. Maar het is slim om toch even van de bank af te komen want bij It Rains Fashion zijn we begonnen met de sale! En daar vind je nu voor een prikkie een outfit om lekker op de bank te hangen, strak je office binnen te wandelen of vrouwelijk dat spannende feestje binnen te waggelen.

 

Prints Charming

Allover prints van bloemen, vogels, hartjes en ruiten. Zo ziet de wintermode van 2019 eruit. Dat blijft nog wel even zo dus je kunt met gerust hart nog een paar mooie items aanschaffen. Heerlijke sweaters van Wanderlust met 50% korting, zooo super zacht! Alle blousjes van FOS voor 20,- Je weet wel, die blousjes die je buik een beetje wegmoffelen. Of een fijn vest voor 25,- in een effen kleur voor over je print charming blousje! En met een beetje geluk vind je er ook nog een zacht stretch broekje bij van Corel in of zo’n super comfy cardigan legging van Reinders met een oversized trui. Als je echt heel veel mazzel hebt, dan shop je de laatste maten van zo’n geweldig Corel pak met 50% korting!

 

De voorjaarscollectie komt eraan.

Het koude winterweer moet nog beginnen, maar alle winkels maken zich alweer klaar voor de voorjaarscollectie. We hebben super goed ingekocht voor dames met een grotere maat dit seizoen (tot en met maat 50) bij OnlyM en Verpas. Super mooie jurkjes, broeken en tunieken.

En dat hangt daar dan straks in februari en opeens is het toch nog langer koud dan waar we allemaal rekening mee hebben gehouden en heb jij niets meer om aan te trekken… Dus hup hup nu nog op de fiets (goed voor de kerstkilo’s) naar het Oude Dorp en lekker shoppen!

 

Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact