50+ en skinny jeans? Why not!

Ik krijg vaak de vraag of je als vrouw boven de 50 nog een skinny jeans kunt dragen.
Mijn antwoord: ‘Ja, waarom niet?’

Een spijkerbroek/jeans voor 50+ kan heel goed – het kan jeugdig en stijlvol staan. Zeker als je een model hebt dat jou goed past én dat goed bij je past.
Goed combineren blijft natuurlijk een must.
Het is vaak even zoeken voor je een model vindt dat goed past.

Mijn ervaring leert me dat veel vrouwen met ouder worden ‘moeite hebben’ met hun taille, die vaak wat minder slank wordt. Bij mij is een deel van mijn taille toch al een tijdje op vakantie 😉
En een broek past eigenlijk pas goed als hij mooi aansluit bij de taille, je billen blijft bedekken als je gaat zitten en die niet zo laag is dat je buik en je heupvet er aan alle kanten overheen komen.

Welk model je het beste staat hangt een beetje af van je figuur. Bij It Rains Fashion hebben we fijne broeken van Corel Amsterdam. Voor iedere figuur een ander model. Een kwaliteitsbroek voor een nette prijs. Van Elias Rumelis hebben we echte ’trend’ jeans. Hip met stoere details. Deze broeken vallen in de hogere prijsklasse. En van Red Button hebben we superstretch broeken voor de kleine beurs. Vanaf 49,95 heb je al een jeans die aansluit bij de trend van nu. En je gelooft het misschien niet… ze zitten echt top!

Ik krijg vaak de vraag of je als vrouw boven de 50 nog een skinny jeans kunt dragen.
Mijn antwoord: ‘Ja, waarom niet?’

Een spijkerbroek/jeans voor 50+ kan heel goed – het kan jeugdig en stijlvol staan. Zeker als je een model hebt dat jou goed past én dat goed bij je past.
Goed combineren blijft natuurlijk een must.
Het is vaak even zoeken voor je een model vindt dat goed past.

Mijn ervaring leert me dat veel vrouwen met ouder worden ‘moeite hebben’ met hun taille, die vaak wat minder slank wordt. Bij mij is een deel van mijn taille toch al een tijdje op vakantie 😉
En een broek past eigenlijk pas goed als hij mooi aansluit bij de taille, je billen blijft bedekken als je gaat zitten en die niet zo laag is dat je buik en je heupvet er aan alle kanten overheen komen.

Welk model je het beste staat hangt een beetje af van je figuur. Bij It Rains Fashion hebben we fijne broeken van Corel Amsterdam. Voor iedere figuur een ander model. Een kwaliteitsbroek voor een nette prijs. Van Elias Rumelis hebben we echte ’trend’ jeans. Hip met stoere details. Deze broeken vallen in de hogere prijsklasse. En van Red Button hebben we superstretch broeken voor de kleine beurs. Vanaf 49,95 heb je al een jeans die aansluit bij de trend van nu. En je gelooft het misschien niet… ze zitten echt top!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact