It Rains Fashion: Trend van het moment.

Laten we begin dit jaar heel even stilstaan voor de trend du moment: de wijd uitlopende jeans oftewel de flared jeans.
Een tijdje uit beeld maar langzaam weer steeds vaker in de collecties van de grote ontwerpers. Mooi voor ons want er zitten best veel voordelen aan dit model:

De flared jeans is flatteus, omdat het je lichaam in proportie houdt.

De flared jeans is verfrissend, omdat skinny jeans het straatbeeld al jaren domineren.

De flared jeans ventileert, wat vooral fijn is als je vaak een opvlieger krijgt. En je kunt ze daarom ook goed blijven doordragen in de zomer.

De flared jeans verlengt optisch je benen, vooral als je voor een high waisted variant kiest.

De flared jeans maakt je benen slanker, omdat het je onder- en bovenbenen in balans houd.

Op de foto draag ik een flared jeans van broekenmerk Corel. En die zit echt heerlijk! En dat is toch ook erg belangrijk. Hoog in de taille van superstretch materiaal. En met superstretch bedoel ik dus dat je bijna niet voelt, dat je een broek aan hebt. Geen knoop die in je buik duwt of een tailleband die op zekere plek een taille probeert af te dwingen. Ik draag de jeans hier met een laarsje met een hak, maar ook met een sneaker is een flared pijp geweldig. Het basisshirtje en blazerjasje zijn ook van Corel. Tijdloze klassieke kledingstukken die meerdere seizoenen meegaan.

Enne, je hoeft je favoriete skinny echt niet weg te doen hoor, want deze twee modellen kunnen prima naast elkaar leven als een soort van zussen. En dan hebben we ook nog de boyfriendjeans. Of een old skool model met steekzakken. De momfitjeans is een heerlijk model (beetje jaren 80) met accent op de taille en slanke pijpen. Een hele jeansfamilie. Maar over de andere modellen een volgende keer. We gaan deze week voor flared!

Kom eens passen en ervaar hoe de Flared Jeans jou staat. We hebben ze in maat 34 tot en met 46 (48 gaat vaak ook nog makkelijk). Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger.

Laten we begin dit jaar heel even stilstaan voor de trend du moment: de wijd uitlopende jeans oftewel de flared jeans.
Een tijdje uit beeld maar langzaam weer steeds vaker in de collecties van de grote ontwerpers. Mooi voor ons want er zitten best veel voordelen aan dit model:

De flared jeans is flatteus, omdat het je lichaam in proportie houdt.

De flared jeans is verfrissend, omdat skinny jeans het straatbeeld al jaren domineren.

De flared jeans ventileert, wat vooral fijn is als je vaak een opvlieger krijgt. En je kunt ze daarom ook goed blijven doordragen in de zomer.

De flared jeans verlengt optisch je benen, vooral als je voor een high waisted variant kiest.

De flared jeans maakt je benen slanker, omdat het je onder- en bovenbenen in balans houd.

Op de foto draag ik een flared jeans van broekenmerk Corel. En die zit echt heerlijk! En dat is toch ook erg belangrijk. Hoog in de taille van superstretch materiaal. En met superstretch bedoel ik dus dat je bijna niet voelt, dat je een broek aan hebt. Geen knoop die in je buik duwt of een tailleband die op zekere plek een taille probeert af te dwingen. Ik draag de jeans hier met een laarsje met een hak, maar ook met een sneaker is een flared pijp geweldig. Het basisshirtje en blazerjasje zijn ook van Corel. Tijdloze klassieke kledingstukken die meerdere seizoenen meegaan.

Enne, je hoeft je favoriete skinny echt niet weg te doen hoor, want deze twee modellen kunnen prima naast elkaar leven als een soort van zussen. En dan hebben we ook nog de boyfriendjeans. Of een old skool model met steekzakken. De momfitjeans is een heerlijk model (beetje jaren 80) met accent op de taille en slanke pijpen. Een hele jeansfamilie. Maar over de andere modellen een volgende keer. We gaan deze week voor flared!

Kom eens passen en ervaar hoe de Flared Jeans jou staat. We hebben ze in maat 34 tot en met 46 (48 gaat vaak ook nog makkelijk). Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger.

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact