It Rains Fashion: De voordelen van het borstzakje

Het borstzakje wordt tegenwoordig erg ondergewaardeerd. Overhemden met borstzakjes zijn steeds moeilijker te vinden. Het borstzakje lijkt langzaam te worden uitgebannen en dat vinden een heleboel mannen een ramp! Die vinden een borstzakje namelijk erg handig. Met name als het mooier weer is. Ze hebben immers geen tasje bij de hand zoals wij vrouwen.
Het lijkt nu nog ver weg, maar knipper met je ogen en de lente dient zich alweer aan.
Pennen, zonnebrillen, mobiele telefoon, business kaarten, parkeerbewijs en noem zo maar op, kunnen gemakkelijk en veilig bewaard worden in een borstzakje. Dat vindt Gerrit van de Zandschulp ook. Erg gecharmeerd van de poloshirts van Lacoste bij It Rains Fashion. Prachtige kleuren, mooie kwaliteit en een perfecte pasvorm in maat s tot en met 4xl. Maar helaas geen borstzakje! En dat was toch echt een absolute must voor Gerrit. Maatwerk was nodig!
Dus onze naaister Tonia naaide een paar borstzakjes die op de catwalk niet zouden misstaan. De enige Lacoste polo’s met borstzakje in de regio! Superleuke originele borstzakjes, zoals het leuke ruitje op de polo die Gerrit op de foto draagt .
Borstzakjes vallen onder de noemer klassiek. Maar een borstzakje doet aan je stijlvolle en modieuze outfit zeker niets af. Je kunt het vergelijken met de inrichting van een huis. Daar zie je ook vaak een modern interieur met een paar klassieke meubels als eyecatcher. Ben jij verliefd op dat poloshirt maar mis je het borstzakje? Wij zorgen ervoor dat jouw borstzakje een echte eyecatcher is!
We hebben al prachtige nieuwe kleuren poloshirts met lange en korte mouwen binnen gekregen afgelopen week. Zeegroen, roze, turquoise. Maar ook felle kleuren zoals rood en Lacoste groen. Geïnspireerd? Kom passen in onze gezellige winkel op het Oude Dorp van Houten. Je vindt ons naast Tapperij De Zwijger.

Ps: we naderen het einde van de WINTERSALE. De Elfstedentocht is twee keer eind februari gereden dus het kan best nog wel winter worden. De laatste exemplaren van onze lieve truitjes (zoals de roze die ik op de foto draag) shop je nu voor 29,95 Veel shop plezier deze week!

Het borstzakje wordt tegenwoordig erg ondergewaardeerd. Overhemden met borstzakjes zijn steeds moeilijker te vinden. Het borstzakje lijkt langzaam te worden uitgebannen en dat vinden een heleboel mannen een ramp! Die vinden een borstzakje namelijk erg handig. Met name als het mooier weer is. Ze hebben immers geen tasje bij de hand zoals wij vrouwen.
Het lijkt nu nog ver weg, maar knipper met je ogen en de lente dient zich alweer aan.
Pennen, zonnebrillen, mobiele telefoon, business kaarten, parkeerbewijs en noem zo maar op, kunnen gemakkelijk en veilig bewaard worden in een borstzakje. Dat vindt Gerrit van de Zandschulp ook. Erg gecharmeerd van de poloshirts van Lacoste bij It Rains Fashion. Prachtige kleuren, mooie kwaliteit en een perfecte pasvorm in maat s tot en met 4xl. Maar helaas geen borstzakje! En dat was toch echt een absolute must voor Gerrit. Maatwerk was nodig!
Dus onze naaister Tonia naaide een paar borstzakjes die op de catwalk niet zouden misstaan. De enige Lacoste polo’s met borstzakje in de regio! Superleuke originele borstzakjes, zoals het leuke ruitje op de polo die Gerrit op de foto draagt .
Borstzakjes vallen onder de noemer klassiek. Maar een borstzakje doet aan je stijlvolle en modieuze outfit zeker niets af. Je kunt het vergelijken met de inrichting van een huis. Daar zie je ook vaak een modern interieur met een paar klassieke meubels als eyecatcher. Ben jij verliefd op dat poloshirt maar mis je het borstzakje? Wij zorgen ervoor dat jouw borstzakje een echte eyecatcher is!
We hebben al prachtige nieuwe kleuren poloshirts met lange en korte mouwen binnen gekregen afgelopen week. Zeegroen, roze, turquoise. Maar ook felle kleuren zoals rood en Lacoste groen. Geïnspireerd? Kom passen in onze gezellige winkel op het Oude Dorp van Houten. Je vindt ons naast Tapperij De Zwijger.

Ps: we naderen het einde van de WINTERSALE. De Elfstedentocht is twee keer eind februari gereden dus het kan best nog wel winter worden. De laatste exemplaren van onze lieve truitjes (zoals de roze die ik op de foto draag) shop je nu voor 29,95 Veel shop plezier deze week!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact