It Rains Fashion: Een lieve trui

Je kun hem met goed fatsoen eigenlijk alleen thuis dragen. En dat riep je moeder twintig jaar geleden al. Vroeger was jouw trui prachtig, viel fraai om je lijf, de boorden mooi rond de armen gespannen. Toen je hem net had, droeg je hem die heerlijke middag tijdens die boswandeling met je lief, maar je had hem ook aan op de avond dat je erachter kwam dat je lief een affaire had. Jouw trui is vanuit een andere stad met je meeverhuisd en fungeert ieder jaar als kussentje in het vliegtuig. En toen je zoon zijn tand uit zijn mond viel op tweejarige leeftijd heeft de trui zijn tranen gedroogd. Die nacht dat je haastig naar het ziekenhuis reed, omdat je vader op sterven lag trok je snel je trui aan en wat een verademing was het om je trouwjurk te verruilen voor je eigen lieve trui. Al die herinneringen horen bij deze trui. Als je je neus erin begraaft en diep inademt, keer je naar al die momenten terug. Alleen de mensen van wie je echt houdt, zullen je in die trui kunnen betrappen. De winter heeft zijn intrede gedaan en de wintersale is alweer begonnen. Maar een nieuwe lieve trui bestaat die wel? Wij denken van niet! Maar een trui die je ook naar buiten aan kunt doen is wel zo handig. Bij It Rains Fashion vind je hele lieve zachte truien van FOS Fashion (vanaf 39,95) en van OnlyM en Reinders (nu met 50% korting). Voor de heren is een fijne trui van Lacoste heel geschikt voor een man-trui relatie die vele jaren kan duren. It Rains Fashion is gevestigd op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger. Enne…., Maak mooie herinneringen want daar gaat het om!

Je kun hem met goed fatsoen eigenlijk alleen thuis dragen. En dat riep je moeder twintig jaar geleden al. Vroeger was jouw trui prachtig, viel fraai om je lijf, de boorden mooi rond de armen gespannen. Toen je hem net had, droeg je hem die heerlijke middag tijdens die boswandeling met je lief, maar je had hem ook aan op de avond dat je erachter kwam dat je lief een affaire had. Jouw trui is vanuit een andere stad met je meeverhuisd en fungeert ieder jaar als kussentje in het vliegtuig. En toen je zoon zijn tand uit zijn mond viel op tweejarige leeftijd heeft de trui zijn tranen gedroogd. Die nacht dat je haastig naar het ziekenhuis reed, omdat je vader op sterven lag trok je snel je trui aan en wat een verademing was het om je trouwjurk te verruilen voor je eigen lieve trui. Al die herinneringen horen bij deze trui. Als je je neus erin begraaft en diep inademt, keer je naar al die momenten terug. Alleen de mensen van wie je echt houdt, zullen je in die trui kunnen betrappen. De winter heeft zijn intrede gedaan en de wintersale is alweer begonnen. Maar een nieuwe lieve trui bestaat die wel? Wij denken van niet! Maar een trui die je ook naar buiten aan kunt doen is wel zo handig. Bij It Rains Fashion vind je hele lieve zachte truien van FOS Fashion (vanaf 39,95) en van OnlyM en Reinders (nu met 50% korting). Voor de heren is een fijne trui van Lacoste heel geschikt voor een man-trui relatie die vele jaren kan duren. It Rains Fashion is gevestigd op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij De Zwijger. Enne…., Maak mooie herinneringen want daar gaat het om!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact