Die nieuwe outfit kan wel wachten.

Klinkt misschien gek uit de mond van iemand met een kledingwinkel. Die nieuwe outfit kan wel wachten…… Maar het is natuurlijk wel zo. En daarom sluiten wij onze winkel tot de kust weer veilig is. Dat afschuwelijke Coronavirus overwonnen. Laten we hopen dat dat snel is want pijn doet het wel om onze deuren dicht te houden. De nieuwe collectie die daar maar hangt. Onze prachtige modeshow annuleren. Een enorme financiële strop voor een kleine winkel. Natuurlijk werken we aan onze online middelen om de schade zoveel als mogelijk te beperken. En vragen onze leveranciers om begrip dat de betalingen langzamer komen dan normaal. Maar eerlijk is eerlijk, wie denkt er nou aan een nieuwe broek of een nieuwe jurk als datgene wat echt belangrijk is, onze gezondheid en die van iedereen die ons dierbaar is, gevaar loopt?

Is de twist naar mode nog te maken na dit bericht? Het volgende schoot me te binnen! Kies voor de kleur groen in je kleding deze week. Groen is de natuurkleur. Het symboliseert groei, harmonie en frisheid. Groen heeft geneeskracht. Het is de meest rustgevende kleur voor ons oog. Groen suggereert stabiliteit en uithoudingsvermogen, precies wat we nodig hebben de komende weken. Geen groen in je kast? Ga dan naar www.itrainsfashion.nl en wij zorgen dat je je groene trui, rok of broek snel kunt aantrekken.

Zorg voor elkaar. Denk aan iedereen met een kleine beurs en gooi je winkelwagentje niet vol om je voorraadkast te vullen. Niet iedereen heeft de middelen om extra in te kopen. Mensen met minder geld zijn al meer de dupe in deze crisis. Ze hebben geen auto en moeten met het openbaar vervoer reizen. De kinderen kunnen hun schoolwerk niet doen omdat er thuis geen laptop is. De natuur maakt uiteindelijk geen onderscheid in geslacht, leeftijd, religie etc. We hebben elkaar allemaal nodig om weerstand te kunnen bieden.

Ik wens jullie allemaal veiligheid en voorspoed in deze bijzondere tijd.
Liefs, Sasja

Klinkt misschien gek uit de mond van iemand met een kledingwinkel. Die nieuwe outfit kan wel wachten…… Maar het is natuurlijk wel zo. En daarom sluiten wij onze winkel tot de kust weer veilig is. Dat afschuwelijke Coronavirus overwonnen. Laten we hopen dat dat snel is want pijn doet het wel om onze deuren dicht te houden. De nieuwe collectie die daar maar hangt. Onze prachtige modeshow annuleren. Een enorme financiële strop voor een kleine winkel. Natuurlijk werken we aan onze online middelen om de schade zoveel als mogelijk te beperken. En vragen onze leveranciers om begrip dat de betalingen langzamer komen dan normaal. Maar eerlijk is eerlijk, wie denkt er nou aan een nieuwe broek of een nieuwe jurk als datgene wat echt belangrijk is, onze gezondheid en die van iedereen die ons dierbaar is, gevaar loopt?

Is de twist naar mode nog te maken na dit bericht? Het volgende schoot me te binnen! Kies voor de kleur groen in je kleding deze week. Groen is de natuurkleur. Het symboliseert groei, harmonie en frisheid. Groen heeft geneeskracht. Het is de meest rustgevende kleur voor ons oog. Groen suggereert stabiliteit en uithoudingsvermogen, precies wat we nodig hebben de komende weken. Geen groen in je kast? Ga dan naar www.itrainsfashion.nl en wij zorgen dat je je groene trui, rok of broek snel kunt aantrekken.

Zorg voor elkaar. Denk aan iedereen met een kleine beurs en gooi je winkelwagentje niet vol om je voorraadkast te vullen. Niet iedereen heeft de middelen om extra in te kopen. Mensen met minder geld zijn al meer de dupe in deze crisis. Ze hebben geen auto en moeten met het openbaar vervoer reizen. De kinderen kunnen hun schoolwerk niet doen omdat er thuis geen laptop is. De natuur maakt uiteindelijk geen onderscheid in geslacht, leeftijd, religie etc. We hebben elkaar allemaal nodig om weerstand te kunnen bieden.

Ik wens jullie allemaal veiligheid en voorspoed in deze bijzondere tijd.
Liefs, Sasja

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact