WALLDOG: Wear Soul!

 

 

WALLDOG: Kleding met een verhaal.

 

Een theekraam in Bombay, een oude fietsenwinkel in Rome of een Italiaanse barbier in New York. Stuk voor stuk kleine, lokale winkels die met hun typische logo’s en reclamepanelen karakter, authenticiteit en toewijding uitstralen. ‘Couleur locale’ die voor het Belgische Walldog de inspiratie vormde voor een nieuwe kledinglijn. 

Lokaal. Authentiek. Uniek. Het zijn veelgebruikte termen, maar in het geval van Walldog zijn ze ook echt relevant. Walldog is een vernieuwend Belgisch label dat wereldwijd op zoek gaat naar het verhaal van authentieke winkels en straten. De logo’s, reclamepanelen of grappige opschriften van de ‘street shops’ print Walldog op een collectie van T-shirts, tops, tanks en sweatshirts voor zowel mannen en vrouwen. Echte logo’s dus van echte winkels. Want wat écht is, heeft een verhaal. Lokaal. Authentiek. Uniek. Net als de winkel van It Rains Fashion!

 

Meer verhaal. Meer soul

 Walldog brengt je kleren tot leven. Letterlijk. Elke print op je shirt of sweater is namelijk gelinkt aan een online video. In die filmpjes maak je een ‘hypersprong’ naar de andere kant van de wereld. Je ontmoet er de sympathieke eigenaars in hun ‘tempels van authenticiteit en ambacht’ – typische lokale humor inbegrepen.

In je shirt staan nog meer weetjes over wat je draagt. Zelfs de gps-coördinaten van de exacte locatie van je print. De gebruikelijke ‘hang tags’ zijn vervangen door prachtige postkaarten met de originele afbeelding van het logo. Op de website krijg je te zien wie het verhaal gespot of gefilmd heeft. Voor Walldog is iedereen een ‘storyteller’ en zijn er overal verhalen. Nieuwsgierige wereldburgers worden zo ‘curators’ van de collectiestukken met hun verhaal op.

 

Give love, get some back

Walldog brengt een deel van de winst terug naar een sociaal doel in de regio waar het verhaal vandaan komt. Hoe meer de verhalen gedeeld worden via sociale media en hoe groter de verkoop, hoe meer er kan geïnvesteerd worden in de lokale economie. Walldog werkt hiervoor samen met SOS Kinderdorpen en andere lokale ngo’s.

Wij zijn er trots op de collectie van Walldog in onze winkel te presenteren! Come and Catch your favourite!

Walldog 2

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact