Falke versiert je benen!

 

Nu de temperatuur daalt lopen we niet langer met blote benen onder een rok. Een panty maakt je benen optisch mooier, dus dat is mooi meegenomen. Welke panty je kiest, ligt aan de gelegenheid waar jij je voor kleedt en wat je nog meer aan hebt.

Voor een outfit met een drukke print of juist een hele zakelijke outfit is een basispanty aan te raden. Deze hebben we bij It Rains Fashion vanaf 20 denier tot 100 denier. In de winter zijn de dikkere panty’s ideaal, omdat ze warmer en sterker zijn. Bij It Rains Fashion hebben we panty’s van het merk Falke. Dit merk bestaat al ruim 100 jaar en levert de beste kwaliteit panty’s. De achterkant van de panty is net iets hoger, zodat het goed blijft zitten als je beweegt, zijdezachte randen en een perfecte maatvoering. Je kunt gewoon je eigen maat aanschaffen. Ophijsen is met deze panty’s niet aan de orde! Dus heb je een goede panty nodig? Kom dan naar de winkel van It Rains Fashion! En hey, als je niet alleen je eigen benen wilt versieren, maar ook die van je liefste neem dan gelijk een paar superfijne sokken van Falke mee. Zelfde kwaliteit. Hij ook blij! It Rains Fashion is a new store in town! Je vindt ons op het Oude Dorp naast café de Zwijger.

 

Panty’s en sokken zijn alleen verkrijgbaar in onze fysieke winkel!

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact