No stress in je polodress!

Ik houd van duurzame kleding. Want ik kan moeilijk iets weggooien. Dus dan is het fijn als het tijdloos is en van goede kwaliteit. Ik heb een jas van 54 jaar oud in de kast hangen. Die kocht mijn vader voor mijn moeder toen ze zwanger was van mij. Een prachtige tijdloze jas. Mijn kleren ondersteunen herinneringen. Dat geruite jurkje waarin ik trots achter de kinderwagen liep. Die afschuwelijk dure schoenen waarop ik onmogelijk kan lopen, maar die mijn lief tijdens een vakantie snel kocht als verrassing terwijl ik ijs aan het halen was. Mijn begrafenis jurk die nu alweer 10 jaar meegaat. Het rokje dat mijn moeder maakte voor een congres en dat nu niet verder omhooggaat dan mijn dijen.

Nu ik ouder word is het ook prachtig om te zien dat alles weer terugkomt. Mijn moeder zegt altijd: ‘Oh dat heb ik ook nog gehad!’. En ik lijk op haar, dus vaak kan ze het na even zoeken ook nog wel ergens onder uit een kast tevoorschijn halen. Kan ik dit over tien jaar nog aan? Dat is dus iets wat vaak even door mijn hoofd flitst als ik iets wil kopen. Nee niet altijd is wel gebleken. Die witte jurk met split waarmee ik met stalen gezicht 10 jaar geleden de restaurants binnen liep, is als ik er nu mee voor de spiegel sta redelijk lachwekkend. En die schattige roze babydoll lijkt nu meer op een lampenkapje. Maar de herinneringen blijven en die zijn gelukkig geweldig! Kan ik de polodress van Lacoste die ik op deze foto draag nog aan over tien jaar? Het antwoord daarop is volmondig ja! Want deze jurk is een klassiek tijdloos item in een simpel recht model. In zwart, navy, roze en wit. Combineer met sneakers of met een elegante loafer en je bent mooi!

Maar Lacostwat! Riepen mijn klanten afgelopen zaterdag in de winkel. En dat is natuurlijk wel zo. Er hangt een prijskaartje aan Lacoste. Maar als de jurk jaren meegaat, dan vallen de kosten eigenlijk wel weer mee.
En voor de mannen? Flirt in je Lacosteshirt is misschien wel een leuke slogan voor de komende maanden! Want wat is het gezellig buiten op de terrassen! Reden genoeg om een paar frisse kleuren aan te schaffen. Maat xs tot en met 4xl! De kleur die Bas op de foto draagt is een absolute musthave en flatteert bijna iedereen.

Echt geen fan van Lacoste? Gelukkig hebben we weer nieuwe jurken binnen van Fos Fashion deze week! Leuke nieuwe prints in de vertrouwde modellen. De basisshirtjes zijn aangevuld en Wasgeluk heeft nieuwe geuren gebracht. Toch weer een reden om even bij ons binnen te lopen! Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp of online: www.itrainsfashion.nl

PS: we zijn heel dankbaar en blij, dat onze winkel zo goed bezocht wordt. Maar dringend op zoek naar extra handen om ervoor te zorgen, dat iedereen goed geholpen kan worden. Daarom zoeken we parttime verkoopsters. Stuur voor meer informatie een email naar Sasja@itrainsfashion.nl

Ik houd van duurzame kleding. Want ik kan moeilijk iets weggooien. Dus dan is het fijn als het tijdloos is en van goede kwaliteit. Ik heb een jas van 54 jaar oud in de kast hangen. Die kocht mijn vader voor mijn moeder toen ze zwanger was van mij. Een prachtige tijdloze jas. Mijn kleren ondersteunen herinneringen. Dat geruite jurkje waarin ik trots achter de kinderwagen liep. Die afschuwelijk dure schoenen waarop ik onmogelijk kan lopen, maar die mijn lief tijdens een vakantie snel kocht als verrassing terwijl ik ijs aan het halen was. Mijn begrafenis jurk die nu alweer 10 jaar meegaat. Het rokje dat mijn moeder maakte voor een congres en dat nu niet verder omhooggaat dan mijn dijen.

Nu ik ouder word is het ook prachtig om te zien dat alles weer terugkomt. Mijn moeder zegt altijd: ‘Oh dat heb ik ook nog gehad!’. En ik lijk op haar, dus vaak kan ze het na even zoeken ook nog wel ergens onder uit een kast tevoorschijn halen. Kan ik dit over tien jaar nog aan? Dat is dus iets wat vaak even door mijn hoofd flitst als ik iets wil kopen. Nee niet altijd is wel gebleken. Die witte jurk met split waarmee ik met stalen gezicht 10 jaar geleden de restaurants binnen liep, is als ik er nu mee voor de spiegel sta redelijk lachwekkend. En die schattige roze babydoll lijkt nu meer op een lampenkapje. Maar de herinneringen blijven en die zijn gelukkig geweldig! Kan ik de polodress van Lacoste die ik op deze foto draag nog aan over tien jaar? Het antwoord daarop is volmondig ja! Want deze jurk is een klassiek tijdloos item in een simpel recht model. In zwart, navy, roze en wit. Combineer met sneakers of met een elegante loafer en je bent mooi!

Maar Lacostwat! Riepen mijn klanten afgelopen zaterdag in de winkel. En dat is natuurlijk wel zo. Er hangt een prijskaartje aan Lacoste. Maar als de jurk jaren meegaat, dan vallen de kosten eigenlijk wel weer mee.
En voor de mannen? Flirt in je Lacosteshirt is misschien wel een leuke slogan voor de komende maanden! Want wat is het gezellig buiten op de terrassen! Reden genoeg om een paar frisse kleuren aan te schaffen. Maat xs tot en met 4xl! De kleur die Bas op de foto draagt is een absolute musthave en flatteert bijna iedereen.

Echt geen fan van Lacoste? Gelukkig hebben we weer nieuwe jurken binnen van Fos Fashion deze week! Leuke nieuwe prints in de vertrouwde modellen. De basisshirtjes zijn aangevuld en Wasgeluk heeft nieuwe geuren gebracht. Toch weer een reden om even bij ons binnen te lopen! Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp of online: www.itrainsfashion.nl

PS: we zijn heel dankbaar en blij, dat onze winkel zo goed bezocht wordt. Maar dringend op zoek naar extra handen om ervoor te zorgen, dat iedereen goed geholpen kan worden. Daarom zoeken we parttime verkoopsters. Stuur voor meer informatie een email naar Sasja@itrainsfashion.nl

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact