No stress in je polodress!

Ik houd van duurzame kleding. Want ik kan moeilijk iets weggooien. Dus dan is het fijn als het tijdloos is en van goede kwaliteit. Ik heb een jas van 54 jaar oud in de kast hangen. Die kocht mijn vader voor mijn moeder toen ze zwanger was van mij. Een prachtige tijdloze jas. Mijn kleren ondersteunen herinneringen. Dat geruite jurkje waarin ik trots achter de kinderwagen liep. Die afschuwelijk dure schoenen waarop ik onmogelijk kan lopen, maar die mijn lief tijdens een vakantie snel kocht als verrassing terwijl ik ijs aan het halen was. Mijn begrafenis jurk die nu alweer 10 jaar meegaat. Het rokje dat mijn moeder maakte voor een congres en dat nu niet verder omhooggaat dan mijn dijen.

Nu ik ouder word is het ook prachtig om te zien dat alles weer terugkomt. Mijn moeder zegt altijd: ‘Oh dat heb ik ook nog gehad!’. En ik lijk op haar, dus vaak kan ze het na even zoeken ook nog wel ergens onder uit een kast tevoorschijn halen. Kan ik dit over tien jaar nog aan? Dat is dus iets wat vaak even door mijn hoofd flitst als ik iets wil kopen. Nee niet altijd is wel gebleken. Die witte jurk met split waarmee ik met stalen gezicht 10 jaar geleden de restaurants binnen liep, is als ik er nu mee voor de spiegel sta redelijk lachwekkend. En die schattige roze babydoll lijkt nu meer op een lampenkapje. Maar de herinneringen blijven en die zijn gelukkig geweldig! Kan ik de polodress van Lacoste die ik op deze foto draag nog aan over tien jaar? Het antwoord daarop is volmondig ja! Want deze jurk is een klassiek tijdloos item in een simpel recht model. In zwart, navy, roze en wit. Combineer met sneakers of met een elegante loafer en je bent mooi!

Maar Lacostwat! Riepen mijn klanten afgelopen zaterdag in de winkel. En dat is natuurlijk wel zo. Er hangt een prijskaartje aan Lacoste. Maar als de jurk jaren meegaat, dan vallen de kosten eigenlijk wel weer mee.
En voor de mannen? Flirt in je Lacosteshirt is misschien wel een leuke slogan voor de komende maanden! Want wat is het gezellig buiten op de terrassen! Reden genoeg om een paar frisse kleuren aan te schaffen. Maat xs tot en met 4xl! De kleur die Bas op de foto draagt is een absolute musthave en flatteert bijna iedereen.

Echt geen fan van Lacoste? Gelukkig hebben we weer nieuwe jurken binnen van Fos Fashion deze week! Leuke nieuwe prints in de vertrouwde modellen. De basisshirtjes zijn aangevuld en Wasgeluk heeft nieuwe geuren gebracht. Toch weer een reden om even bij ons binnen te lopen! Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp of online: www.itrainsfashion.nl

PS: we zijn heel dankbaar en blij, dat onze winkel zo goed bezocht wordt. Maar dringend op zoek naar extra handen om ervoor te zorgen, dat iedereen goed geholpen kan worden. Daarom zoeken we parttime verkoopsters. Stuur voor meer informatie een email naar Sasja@itrainsfashion.nl

Ik houd van duurzame kleding. Want ik kan moeilijk iets weggooien. Dus dan is het fijn als het tijdloos is en van goede kwaliteit. Ik heb een jas van 54 jaar oud in de kast hangen. Die kocht mijn vader voor mijn moeder toen ze zwanger was van mij. Een prachtige tijdloze jas. Mijn kleren ondersteunen herinneringen. Dat geruite jurkje waarin ik trots achter de kinderwagen liep. Die afschuwelijk dure schoenen waarop ik onmogelijk kan lopen, maar die mijn lief tijdens een vakantie snel kocht als verrassing terwijl ik ijs aan het halen was. Mijn begrafenis jurk die nu alweer 10 jaar meegaat. Het rokje dat mijn moeder maakte voor een congres en dat nu niet verder omhooggaat dan mijn dijen.

Nu ik ouder word is het ook prachtig om te zien dat alles weer terugkomt. Mijn moeder zegt altijd: ‘Oh dat heb ik ook nog gehad!’. En ik lijk op haar, dus vaak kan ze het na even zoeken ook nog wel ergens onder uit een kast tevoorschijn halen. Kan ik dit over tien jaar nog aan? Dat is dus iets wat vaak even door mijn hoofd flitst als ik iets wil kopen. Nee niet altijd is wel gebleken. Die witte jurk met split waarmee ik met stalen gezicht 10 jaar geleden de restaurants binnen liep, is als ik er nu mee voor de spiegel sta redelijk lachwekkend. En die schattige roze babydoll lijkt nu meer op een lampenkapje. Maar de herinneringen blijven en die zijn gelukkig geweldig! Kan ik de polodress van Lacoste die ik op deze foto draag nog aan over tien jaar? Het antwoord daarop is volmondig ja! Want deze jurk is een klassiek tijdloos item in een simpel recht model. In zwart, navy, roze en wit. Combineer met sneakers of met een elegante loafer en je bent mooi!

Maar Lacostwat! Riepen mijn klanten afgelopen zaterdag in de winkel. En dat is natuurlijk wel zo. Er hangt een prijskaartje aan Lacoste. Maar als de jurk jaren meegaat, dan vallen de kosten eigenlijk wel weer mee.
En voor de mannen? Flirt in je Lacosteshirt is misschien wel een leuke slogan voor de komende maanden! Want wat is het gezellig buiten op de terrassen! Reden genoeg om een paar frisse kleuren aan te schaffen. Maat xs tot en met 4xl! De kleur die Bas op de foto draagt is een absolute musthave en flatteert bijna iedereen.

Echt geen fan van Lacoste? Gelukkig hebben we weer nieuwe jurken binnen van Fos Fashion deze week! Leuke nieuwe prints in de vertrouwde modellen. De basisshirtjes zijn aangevuld en Wasgeluk heeft nieuwe geuren gebracht. Toch weer een reden om even bij ons binnen te lopen! Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp of online: www.itrainsfashion.nl

PS: we zijn heel dankbaar en blij, dat onze winkel zo goed bezocht wordt. Maar dringend op zoek naar extra handen om ervoor te zorgen, dat iedereen goed geholpen kan worden. Daarom zoeken we parttime verkoopsters. Stuur voor meer informatie een email naar Sasja@itrainsfashion.nl

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

It Rains Fashion
5.0
Based on 57 reviews
aangedreven door Facebook
Chantal Schütz
Chantal Schütz
2021-12-03T20:39:43+0000
Al een poosje volg ik “it Rains fashion” via fb. Mijn zus woont in Houten en stuurt af en toe een artikel op uit het... plaatselijke krantje, super leuk om te lezen. Vandaag was het dan zover, dat ik een kijkje ging nemen! Wat een heerlijke meiden, echt heel fijn geholpen. Prachtige collectie 😍 diverse kleuren waar ik héél blij van word 😃 Super geslaagd! Voor herhaling vatbaar 💖 Modieuze groet Chantal Schütz Shining for You ❤️lees meer
Wendy Dekker
Wendy Dekker
2021-09-29T17:02:23+0000
Via de app een vraag gesteld en kreeg snel een reactie en ik ben snel en zeer vriendelijk geholpen! Kunnen grote... bedrijven nog wat van leren.lees meer
Rianne van de Kamp
Rianne van de Kamp
2021-09-16T10:44:02+0000
Een broek besteld waar ik best haast mee had. Geappt en ik kreeg meteen antwoord! Ze zijn voor mij gaan kijken of de... broek op voorraad was en hebben het dezelfde dag verstuurd! Echt een hele goede service!lees meer
Monique van Esch
Monique van Esch
2021-05-07T21:29:02+0000
Hele fijne en goede service. Artikel was helaas niet goed (niet hun “schuld”). Het retour bedrag had ik al terug op de... dag dat ik het artikel terugstuurde. Zal hier zeker vaker gaan bestellen.lees meer
Iris Kuijer
Iris Kuijer
2020-12-29T15:24:51+0000
Lang opzoek geweest naar de Reinders ruffle pants dark blue met korting en bij jullie uiteindelijk gevonden😊
Inger van Stroe
Inger van Stroe
2020-07-20T16:42:13+0000
Super leuke winkel met heel veel leuke dingen, kom er te weinig 🤭
Bethly Smaling
Bethly Smaling
2020-06-21T19:47:32+0000
Was erg blij. Grotere maat en toch zó goed geslaagd. En keus genoeg.
Jean Grooters
Jean Grooters
2020-05-20T15:50:03+0000
Ik heb vandaag de stap gezet naar de winkel,en ben supergoed geslaagd. dankzij de hulp die geboden werd. Had dit alle... vele jaren eerder moeten doen.lees meer
Pauline Navest
Pauline Navest
2020-04-29T18:47:48+0000
Goede en persoonlijke service. Mooie kledingmerken en zeer vriendelijk personeel.
Cheyen van Slee
Cheyen van Slee
2020-03-27T11:50:33+0000
Super leuke en mooie kleding merken, erg vriendelijk, leuk winkeltje om in the shoppen..
Danielle Gerrits Vastenburg
Danielle Gerrits Vastenburg
2020-01-07T14:24:09+0000
Top bedrijf/winkel, jurkje besteld van Reinders. Deze konden ze nergens vinden en waren bang dat het gestolen was.... Alles op alles hebben ze gezet om het jurkje te vinden en jahoor ze hadden hem nog. Heb pakket binnen gekregen en voor het langen wachten een armbandje gehad van Reinders 😍 hoe lief is dat. Nogmaals bedankt voor het bloed/zweet en tranen wat het gekost heeft om het jurkje te vinden👍🏻 ga zeker vaker bestellen, jullie zetten alles op alles om de klant tevreden te stellen. Top bedrijflees meer
Marian Smits
Marian Smits
2019-12-31T13:48:16+0000
Geweldige service en prachtige collectie.
Marielle van der Voort
Marielle van der Voort
2019-12-11T19:24:14+0000
Wat een fijne winkel met lieve dames die alles doen om je te helpen. Omdat mijn rok niet op tijd zou zijn voor mijn... etentje krijg ik een andere rok die ik mag dragen en dan terug sturen.Wat een service is dat zeg!! Echt top,kan niet anders zeggen. Ik ga hier zeker meer kopen. Prachtig kleding en mooie kwaliteit. Lieve groetjes Mariëlle van der Voortlees meer
Liane Erckens
Liane Erckens
2019-11-24T20:09:02+0000
Mooie kleding. Je wordt fijn geholpen wat ik zelf erg belangrijk vind!
Jacqulien van Vulpen
Jacqulien van Vulpen
2019-11-03T05:56:48+0000
als ik begin met wat geen hoogtepunt is gaat het sneller. het begint bij binnenkomst, de begroeting super. het advies,... meedenken, eerlijkheid, kwaliteit, het is perfect. ik ben nog nooit de winkel uitgelopen met lege handen.lees meer
Nance Salesonly
Nance Salesonly
2019-08-06T19:22:45+0000
Altijd de laatste modetrends, oprecht modeadvies voor elke maat. ❤️
Marjolein van Herwijnen
Marjolein van Herwijnen
2019-07-07T11:11:03+0000
Mooie collectie goede kwaliteit. voor iedereen wat. dames heren en zelfs voor baby's. Goede service helemaal blij.
Noben Sandra
Noben Sandra
2019-04-11T13:25:46+0000
Heb online een ER Blazer gekocht ....zit perfect 👌🏻 goede communicatie via mail😌😉 Groeten uit Belgie ...Sandra
Mirella Rietveld
Mirella Rietveld
2019-04-11T04:56:40+0000
Fijne persoonlijke service en advies,ondanks je online besteld, bedankt!!
Kimberley Burcke
Kimberley Burcke
2019-04-10T10:44:32+0000
Op de website had ik een jasje besteld die stuk was gegaan. ‘s Morgens gemaild en binnen 10 minuten al reactie(nog voor... openingstijd!). Ik ben super goed geholpen en erg blij met de oplossing. Fijne en snelle communicatie!lees meer
Barend Poeser
Barend Poeser
2019-04-07T20:39:31+0000
Mooie kleding voor jonge en oude mannen
Tonny Oosterman
Tonny Oosterman
2019-04-07T17:38:24+0000
winkel in houten en de web-site
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Jacqueline Sack-Linschoten
Jacqueline Sack-Linschoten
2019-01-10T15:59:18+0000
super leuke kleding en leuke merken en je wordt super geholpen door Gabi 👌👍

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG gesloten
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact