Een dame in de omgang, een prinses in de keuken…

En een tijger in bed! Vrouw en spreekwoord is niet de allerbeste combinatie. Wij vrouwen komen er vaak bekaaid van af. Een vrouw zonder man is als een schip zonder roer. Zelden vindt men een wijf zonder knorren of gekijf. Of een zuinige vrouw is het mooiste stuk huisraad. Brrrr! Ik vind hier iets van. Je vraagt je af wanneer er een keer een wat aardiger spreekwoord bijkomt. Toch eens over nadenken. Maar goed, even terug naar een tijger in bed. Lang geleden was dat de zin die mijn ex-man uitsprak voor hij vertrok. Zulke lange benen had hij nog nooit gezien en de dame met deze lange benen was ook nog eens een tijger in bed. Dat kon hij gewoon niet weerstaan. Een mensenhoofd zit raar in elkaar. Bij het zien van een tijger of leopard print schiet de zin ‘een tijger in bed’ toch altijd even door mijn hoofd. Gevolgd door een grote glimlach. De dame met lange benen is niet gebleven.
Er waren meer tijgers in de dierentuin.

De tijger wordt vaak gebruikt als het om aantrekkelijk gaat. Dat we ons aangetrokken voelen tot de warme, natuurlijke uitstraling van dierenprints is van alle tijden. Zo worden dierenhuiden als sinds de tijd van de Egyptenaren gebruikt om onder andere kleding en schoeisel van te maken. Inmiddels zijn de echte dierenvachten gelukkig in de meeste gevallen vervangen voor diervriendelijk materiaal en is het vooral de mooie print waar we van kunnen blijven genieten. Tijdloos is de benaming die de animalprint inmiddels verdient. Ook dit jaar weer volop in de najaarscollectie! Op de foto draag ik een mooie lange maxi jurk uit de nieuwe collectie van Fifth House. Je kunt de jurk helemaal gesloten dragen, maar ook een aantal knoopjes openlaten voor een beetje de ‘tijger in bed look’ 😉 De riem is van NIKKIE.

En een tijger in bed! Vrouw en spreekwoord is niet de allerbeste combinatie. Wij vrouwen komen er vaak bekaaid van af. Een vrouw zonder man is als een schip zonder roer. Zelden vindt men een wijf zonder knorren of gekijf. Of een zuinige vrouw is het mooiste stuk huisraad. Brrrr! Ik vind hier iets van. Je vraagt je af wanneer er een keer een wat aardiger spreekwoord bijkomt. Toch eens over nadenken. Maar goed, even terug naar een tijger in bed. Lang geleden was dat de zin die mijn ex-man uitsprak voor hij vertrok. Zulke lange benen had hij nog nooit gezien en de dame met deze lange benen was ook nog eens een tijger in bed. Dat kon hij gewoon niet weerstaan. Een mensenhoofd zit raar in elkaar. Bij het zien van een tijger of leopard print schiet de zin ‘een tijger in bed’ toch altijd even door mijn hoofd. Gevolgd door een grote glimlach. De dame met lange benen is niet gebleven.
Er waren meer tijgers in de dierentuin.

De tijger wordt vaak gebruikt als het om aantrekkelijk gaat. Dat we ons aangetrokken voelen tot de warme, natuurlijke uitstraling van dierenprints is van alle tijden. Zo worden dierenhuiden als sinds de tijd van de Egyptenaren gebruikt om onder andere kleding en schoeisel van te maken. Inmiddels zijn de echte dierenvachten gelukkig in de meeste gevallen vervangen voor diervriendelijk materiaal en is het vooral de mooie print waar we van kunnen blijven genieten. Tijdloos is de benaming die de animalprint inmiddels verdient. Ook dit jaar weer volop in de najaarscollectie! Op de foto draag ik een mooie lange maxi jurk uit de nieuwe collectie van Fifth House. Je kunt de jurk helemaal gesloten dragen, maar ook een aantal knoopjes openlaten voor een beetje de ‘tijger in bed look’ 😉 De riem is van NIKKIE.

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact