Liefde voor lokaal

Naar de markt in het buitenland: het hoort gewoon bij de vakantie. De lokale markt is daar dé plek om de lekkerste streekproducten te kopen, vaak rechtstreeks van de producent. Je krijgt er een geweldig beeld van het lokale leven, maar ook van de plaatselijke lekkernijen. Een tijd geleden leek alles onder de eigen kerktoren voor veel mensen saai. De wijde wereld moesten we in. Daar was alles leuker, lekkerder, beter… Corona bracht daar verandering in. Er werd met andere ogen naar de lokale winkels gekeken. Want wat als die het niet zouden redden?
Stel je voor: in iedere winkelstraat dezelfde ketens. Best een beetje saai, toch? Alhoewel iedere keten met recht zijn eigen klanten trekt, zijn het de lokale ondernemers die kleur geven aan een winkelgebied. Want als overal dezelfde winkels te vinden zijn, wat onderscheidt dan nog de ene stad van de ander? Die lokale winkels zorgen voor de verrassing, voor het onderscheid, voor een nieuwe ontdekking.
Lokale winkeliers moeten experts zijn in hun vakgebied om te concurreren. Passie voor het product is dan ook iets wat zelfstandige ondernemers verbindt: de bloemist weet alles van bloemen, de dame in de kledingzaak weet precies welke broek jouw kont het beste doet uitkomen en de eigenaar van de pianowinkel is de grootste muziekfan die je in je leven tegenkomt. En dat betekent dat jij als klant het best mogelijke advies krijgt. Het zijn de winkels waar je vroeger als kind het plakje worst kreeg of waar je je eerste eigen zakgeld besteedde. Het zijn de winkels die iedere buurt en stad uniek maken. Dat besef is er gelukkig bij heel veel Houtenaren. Tijdens de meest moeilijke maanden door Corona wisten ze ons goed te vinden. Daar zijn we super dankbaar voor!
En dan nu ook een streekmarkt! Nog even dat vakantiegevoel vasthouden, maar nu in ons eigen dorp. Op zondag 29 augustus a.s.! Onze winkel heeft daar geen kraam want wij verkopen geen lokaal product. We hebben wel veel Europese producenten, maar dan nog is het geen marktwaar.

Ons lokale product bent U! Zodra U in een mooie outfit onze winkel verlaat hebben wij, samen met U, een perfect lokaal product afgeleverd waar we enorm trots op zijn.

Naar de markt in het buitenland: het hoort gewoon bij de vakantie. De lokale markt is daar dé plek om de lekkerste streekproducten te kopen, vaak rechtstreeks van de producent. Je krijgt er een geweldig beeld van het lokale leven, maar ook van de plaatselijke lekkernijen. Een tijd geleden leek alles onder de eigen kerktoren voor veel mensen saai. De wijde wereld moesten we in. Daar was alles leuker, lekkerder, beter… Corona bracht daar verandering in. Er werd met andere ogen naar de lokale winkels gekeken. Want wat als die het niet zouden redden?
Stel je voor: in iedere winkelstraat dezelfde ketens. Best een beetje saai, toch? Alhoewel iedere keten met recht zijn eigen klanten trekt, zijn het de lokale ondernemers die kleur geven aan een winkelgebied. Want als overal dezelfde winkels te vinden zijn, wat onderscheidt dan nog de ene stad van de ander? Die lokale winkels zorgen voor de verrassing, voor het onderscheid, voor een nieuwe ontdekking.
Lokale winkeliers moeten experts zijn in hun vakgebied om te concurreren. Passie voor het product is dan ook iets wat zelfstandige ondernemers verbindt: de bloemist weet alles van bloemen, de dame in de kledingzaak weet precies welke broek jouw kont het beste doet uitkomen en de eigenaar van de pianowinkel is de grootste muziekfan die je in je leven tegenkomt. En dat betekent dat jij als klant het best mogelijke advies krijgt. Het zijn de winkels waar je vroeger als kind het plakje worst kreeg of waar je je eerste eigen zakgeld besteedde. Het zijn de winkels die iedere buurt en stad uniek maken. Dat besef is er gelukkig bij heel veel Houtenaren. Tijdens de meest moeilijke maanden door Corona wisten ze ons goed te vinden. Daar zijn we super dankbaar voor!
En dan nu ook een streekmarkt! Nog even dat vakantiegevoel vasthouden, maar nu in ons eigen dorp. Op zondag 29 augustus a.s.! Onze winkel heeft daar geen kraam want wij verkopen geen lokaal product. We hebben wel veel Europese producenten, maar dan nog is het geen marktwaar.

Ons lokale product bent U! Zodra U in een mooie outfit onze winkel verlaat hebben wij, samen met U, een perfect lokaal product afgeleverd waar we enorm trots op zijn.

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact