Weer of geen weer!

Deze zomer schiet het kwik alle kanten op. En dan is het soms lastig de juiste kleding uit je kast te trekken. Je herkent het vast wel. In de ochtend schiet je een trui aan om er tegen het middaguur achter te komen, dat je je daarin de peentjes zweet. Creatief omgaan met je kast helpt bij het kiezen van de juiste outfit voor wisselvallig weer. De meeste van ons zijn het merendeel van de dag binnen aan het werk. Daar is de temperatuur over het algemeen consistent, maar buiten is dat de afgelopen weken wel anders. Te warm voor een jas, maar te fris om geen jas te dragen? Gebruik dan een blazer als jas. Dat is dan precies goed!
Daarnaast zijn laagjes je beste vriend. Met laagjes kun je makkelijk een kledingstuk opendoen, aan- of uittrekken. Kies voor een vestje, trui of jasje dat niet snel kreukt, zodat je het kledingstuk in en uit je tas kunt stoppen.
Een klassieke witte blouse samen met een simpele jeans (Model Dion 49,95 van Red Button is gemaakt van lekker dun stretchdenim en heel geschikt voor de zomer en herfst) is een mooie basis voor een laagjes outfit. Een vest, blazer, denimjasje of leuk dun truitje maakt de outfit af. Houd je van klassiek met een twist? Kies dan voor een witte blouse die nét een tikje anders is. Een bijzonder kraagje? Speelse knoopjes of ruches aan de onderkant? Wij zeggen: doen! Of speel met de lengte van je trui want dat kan een verrassend effect geven! Een leuk jurkje kun je met een trui dragen op de momenten dat het koeler is. En een jurk met dunne bandjes is echt heel leuk met een T-shirt eronder!
Op de foto draag ik een simpel wit basisshirt van Corel Amsterdam (laatste exemplaren 20,-) in combinatie met een broek met uitlopende pijpen van hetzelfde merk (laatste witte broeken 60% korting). En ik draag een blazer jurk van Fifth House uit de nieuwe collectie als vest.

Dus als er in de ochtend kans is op laarzen en wellicht een paraplu, maar later op de dag kans is op een open schoen en een zomerjurkje dan is dat zeker een uitdaging. Bekijk dan je kledingkast maar eens goed. Er is vast meer uit te halen dan je denkt!

Deze zomer schiet het kwik alle kanten op. En dan is het soms lastig de juiste kleding uit je kast te trekken. Je herkent het vast wel. In de ochtend schiet je een trui aan om er tegen het middaguur achter te komen, dat je je daarin de peentjes zweet. Creatief omgaan met je kast helpt bij het kiezen van de juiste outfit voor wisselvallig weer. De meeste van ons zijn het merendeel van de dag binnen aan het werk. Daar is de temperatuur over het algemeen consistent, maar buiten is dat de afgelopen weken wel anders. Te warm voor een jas, maar te fris om geen jas te dragen? Gebruik dan een blazer als jas. Dat is dan precies goed!
Daarnaast zijn laagjes je beste vriend. Met laagjes kun je makkelijk een kledingstuk opendoen, aan- of uittrekken. Kies voor een vestje, trui of jasje dat niet snel kreukt, zodat je het kledingstuk in en uit je tas kunt stoppen.
Een klassieke witte blouse samen met een simpele jeans (Model Dion 49,95 van Red Button is gemaakt van lekker dun stretchdenim en heel geschikt voor de zomer en herfst) is een mooie basis voor een laagjes outfit. Een vest, blazer, denimjasje of leuk dun truitje maakt de outfit af. Houd je van klassiek met een twist? Kies dan voor een witte blouse die nét een tikje anders is. Een bijzonder kraagje? Speelse knoopjes of ruches aan de onderkant? Wij zeggen: doen! Of speel met de lengte van je trui want dat kan een verrassend effect geven! Een leuk jurkje kun je met een trui dragen op de momenten dat het koeler is. En een jurk met dunne bandjes is echt heel leuk met een T-shirt eronder!
Op de foto draag ik een simpel wit basisshirt van Corel Amsterdam (laatste exemplaren 20,-) in combinatie met een broek met uitlopende pijpen van hetzelfde merk (laatste witte broeken 60% korting). En ik draag een blazer jurk van Fifth House uit de nieuwe collectie als vest.

Dus als er in de ochtend kans is op laarzen en wellicht een paraplu, maar later op de dag kans is op een open schoen en een zomerjurkje dan is dat zeker een uitdaging. Bekijk dan je kledingkast maar eens goed. Er is vast meer uit te halen dan je denkt!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact