Het geheim van de…

Nee niet van de smid, maar van al die dames die een mooie jurk dragen zonder dat er een randje of rolletje te zien is. Corrigerend ondergoed. Mijn ervaringen hiermee zijn niet echt positief. Sterker nog, ik voelde me eerder een stuk vetter als ik tijdens een etentje in de wc aan het worstelen was om mijn corrigerende broekje omhoog te krijgen. Niet goed voor je zelfvertrouwen zo’n knellend geval en zeker niet mooi.

En nu heb ik SPANX ontdekt! Heerlijk ondergoed, dat ervoor zorgt dat die jurk net even mooier staat. Net als wanneer je je handen in je zij zet houdt het ondergoed je lichaam even vast op bepaalde plekken. Dan snap je ook direct waarom de modellen altijd een handje in hun zij zetten: voila net even meer taille 😉 Niet warm, niet knellend en je kleding valt net even mooier. Met een pijpje voor als je last hebt van schurende bovenbenen in de zomer. Zonder pijpje als je een mooie jeans draagt. Hoog in de taille als je je maag extra steun wilt geven. En lager voor diegene bij wie dat nou juist het sterke punt is.

Door de samenstelling van lichte stoffen is de shapewear van SPANX geschikt voor ieder seizoen. En er is een oplossing voor iedere gelegenheid. Heel licht corrigerend of een behoorlijk transformatie, het kan allemaal. Ik kies zelf graag voor de Thinstincts serie. Net even een mooier effect, maar geen korsetgevoel.

Enthousiast als ik ben over mijn lekkere ‘pakjes’ bedacht ik dat het goed was om dat ook voor jullie op de foto te zetten. Zoals we dat altijd doen. Op het Oude Dorp. Maar dat was toch niet zo’n goed idee. Het is namelijk vreemd. Eerlijk gezegd, geen gezicht om in je ondergoed op straat te staan. En al helemaal niet als je 54 bent. Een beetje de Moulin Rouge, maar dan op de Loerikseweg. Onze Spanx collectie laat ik graag aan jullie zien. Maar wel in de winkel!

Word jij bij het idee van corrigerend ondergoed al helemaal niet goed? En houd je ervan als kleding los en luchtig om je lichaam valt? Dan is de jurk die ik op de foto draag helemaal perfect voor jou. Van One Season uit Australië. Perfect voor de echt warme dagen. Prachtige tijdloze prints. In korte en lange modellen. Een jurk of een losse broek. Van viscose of van katoen. Wij zijn fan!

Nee niet van de smid, maar van al die dames die een mooie jurk dragen zonder dat er een randje of rolletje te zien is. Corrigerend ondergoed. Mijn ervaringen hiermee zijn niet echt positief. Sterker nog, ik voelde me eerder een stuk vetter als ik tijdens een etentje in de wc aan het worstelen was om mijn corrigerende broekje omhoog te krijgen. Niet goed voor je zelfvertrouwen zo’n knellend geval en zeker niet mooi.

En nu heb ik SPANX ontdekt! Heerlijk ondergoed, dat ervoor zorgt dat die jurk net even mooier staat. Net als wanneer je je handen in je zij zet houdt het ondergoed je lichaam even vast op bepaalde plekken. Dan snap je ook direct waarom de modellen altijd een handje in hun zij zetten: voila net even meer taille 😉 Niet warm, niet knellend en je kleding valt net even mooier. Met een pijpje voor als je last hebt van schurende bovenbenen in de zomer. Zonder pijpje als je een mooie jeans draagt. Hoog in de taille als je je maag extra steun wilt geven. En lager voor diegene bij wie dat nou juist het sterke punt is.

Door de samenstelling van lichte stoffen is de shapewear van SPANX geschikt voor ieder seizoen. En er is een oplossing voor iedere gelegenheid. Heel licht corrigerend of een behoorlijk transformatie, het kan allemaal. Ik kies zelf graag voor de Thinstincts serie. Net even een mooier effect, maar geen korsetgevoel.

Enthousiast als ik ben over mijn lekkere ‘pakjes’ bedacht ik dat het goed was om dat ook voor jullie op de foto te zetten. Zoals we dat altijd doen. Op het Oude Dorp. Maar dat was toch niet zo’n goed idee. Het is namelijk vreemd. Eerlijk gezegd, geen gezicht om in je ondergoed op straat te staan. En al helemaal niet als je 54 bent. Een beetje de Moulin Rouge, maar dan op de Loerikseweg. Onze Spanx collectie laat ik graag aan jullie zien. Maar wel in de winkel!

Word jij bij het idee van corrigerend ondergoed al helemaal niet goed? En houd je ervan als kleding los en luchtig om je lichaam valt? Dan is de jurk die ik op de foto draag helemaal perfect voor jou. Van One Season uit Australië. Perfect voor de echt warme dagen. Prachtige tijdloze prints. In korte en lange modellen. Een jurk of een losse broek. Van viscose of van katoen. Wij zijn fan!

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact