Just another day for you and me in paradise

 

Omdat ze het perfecte figuur heeft voor de maxi jurken van FOS Fashion komt ze afgelopen zaterdag direct het nieuwste model halen. Haar moeder winkelt ook vaak bij ons.

Onlangs nog voor een speciaal optreden want ze is zangeres en een veelzijdig entertainer.

En dat is best knap want ze is de tachtig al gepasseerd. Je moeder is een bijzonder mens zeg ik. Ja, knikt ze en daar direct achteraan: voor mij is het allemaal heel gewoon wat ze doet want ik weet niet beter, maar als ik het met anderen over haar heb, dan realiseer ik me weer dat ze heel bijzonder is. Onlangs vertelde ik mijn collega’s, dat mijn moeder als de lente begint altijd een bos bloemen koopt en die bos dan buiten op straat zomaar aan iemand weggeeft. Iemand waarvan ze denkt, die kan wel een bloemetje gebruiken. Inmiddels zijn er meerdere mensen aangehaakt bij ons gesprek. Wat een geweldig idee roepen we allemaal! Hoe mooi zou het zijn als we daar een actie van maken. Zoveel mogelijk mensen motiveren om een onbekende blij te maken met een bloemetje!

 

Ik schrijf dit stukje op 11 september. Hiervoor heb ik een indrukwekkende documentaire gezien over de aanslagen op het World Trade Center in 2001. Gemaakt uit beelden die mensen zoals u en ik daar op dat moment zelf maakten. Daarnaast zitten de beelden uit Afghanistan in mijn hoofd. En dan met name de oproepen van meisjes op social media.

Hun uitzicht op een toekomst om je eigen keuzes te maken is met de Taliban aan de macht verdwenen.  It’s just another day for you and me in paradise zingt Phil Collins. En dat is ook echt zo. Maar zoals mijn klant eerder zei: Soms is iets zo gewoon dat je vergeet dat het bijzonder is. Vrijheid en veiligheid is voor ons allemaal zo vanzelfsprekend, dat we ons soms even niet meer realiseren dat dat blijkbaar in deze wereld heel bijzonder is.

 

It’s just another day for you and me in paradise! Laten we dat vieren! En elkaar af en toe gewoon eens bloemetje geven, zoals mijn bijzondere klant doet. Of een eenvoudig complimentje. Wat ziet u er leuk uit! Wat een prachtige kleur jas draagt u. Goedemorgen of goedemiddag zeggen als je elkaar passeert is zo makkelijk, maar het lijkt wel of we dat vergeten zijn.

 

Op zaterdag 18 en 25 september krijgt u bij uw aankoop in onze winkel een mooie herfstbloem mee. Die kunt u thuis neerzetten of weggeven. Zomaar aan iemand op straat.

Bij een herfstbloem denk ik direct aan dieprood, donkerpaars of mooie warme oranje tinten, zoals de blouse van FOS FASHION die ik op de foto draag. De jeans is een strak destroyed model van Elias Rumelis. En ja, een broek zonder scheuren hebben we natuurlijk ook. Maat 32 tot en met 48. Vanaf 49.95! Met uw nieuwe aankoop waait er gelijk een frisse herfstwind door uw kledingkast want er zijn afgelopen week prachtige nieuwe kleuren binnengekomen. Fijne truien en vesten van ons eigen label. Maxi en Midi jurken van Fos Fashion. Zandkleurige en camelkleurige jassen van Nikkie en Fifth House. Mooie jeans en winterse broeken van Corel en Red Button. Voor de heren natuurlijk Lacoste. What else!

Geïnspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

 

 

 

 

 

Omdat ze het perfecte figuur heeft voor de maxi jurken van FOS Fashion komt ze afgelopen zaterdag direct het nieuwste model halen. Haar moeder winkelt ook vaak bij ons.

Onlangs nog voor een speciaal optreden want ze is zangeres en een veelzijdig entertainer.

En dat is best knap want ze is de tachtig al gepasseerd. Je moeder is een bijzonder mens zeg ik. Ja, knikt ze en daar direct achteraan: voor mij is het allemaal heel gewoon wat ze doet want ik weet niet beter, maar als ik het met anderen over haar heb, dan realiseer ik me weer dat ze heel bijzonder is. Onlangs vertelde ik mijn collega’s, dat mijn moeder als de lente begint altijd een bos bloemen koopt en die bos dan buiten op straat zomaar aan iemand weggeeft. Iemand waarvan ze denkt, die kan wel een bloemetje gebruiken. Inmiddels zijn er meerdere mensen aangehaakt bij ons gesprek. Wat een geweldig idee roepen we allemaal! Hoe mooi zou het zijn als we daar een actie van maken. Zoveel mogelijk mensen motiveren om een onbekende blij te maken met een bloemetje!

 

Ik schrijf dit stukje op 11 september. Hiervoor heb ik een indrukwekkende documentaire gezien over de aanslagen op het World Trade Center in 2001. Gemaakt uit beelden die mensen zoals u en ik daar op dat moment zelf maakten. Daarnaast zitten de beelden uit Afghanistan in mijn hoofd. En dan met name de oproepen van meisjes op social media.

Hun uitzicht op een toekomst om je eigen keuzes te maken is met de Taliban aan de macht verdwenen.  It’s just another day for you and me in paradise zingt Phil Collins. En dat is ook echt zo. Maar zoals mijn klant eerder zei: Soms is iets zo gewoon dat je vergeet dat het bijzonder is. Vrijheid en veiligheid is voor ons allemaal zo vanzelfsprekend, dat we ons soms even niet meer realiseren dat dat blijkbaar in deze wereld heel bijzonder is.

 

It’s just another day for you and me in paradise! Laten we dat vieren! En elkaar af en toe gewoon eens bloemetje geven, zoals mijn bijzondere klant doet. Of een eenvoudig complimentje. Wat ziet u er leuk uit! Wat een prachtige kleur jas draagt u. Goedemorgen of goedemiddag zeggen als je elkaar passeert is zo makkelijk, maar het lijkt wel of we dat vergeten zijn.

 

Op zaterdag 18 en 25 september krijgt u bij uw aankoop in onze winkel een mooie herfstbloem mee. Die kunt u thuis neerzetten of weggeven. Zomaar aan iemand op straat.

Bij een herfstbloem denk ik direct aan dieprood, donkerpaars of mooie warme oranje tinten, zoals de blouse van FOS FASHION die ik op de foto draag. De jeans is een strak destroyed model van Elias Rumelis. En ja, een broek zonder scheuren hebben we natuurlijk ook. Maat 32 tot en met 48. Vanaf 49.95! Met uw nieuwe aankoop waait er gelijk een frisse herfstwind door uw kledingkast want er zijn afgelopen week prachtige nieuwe kleuren binnengekomen. Fijne truien en vesten van ons eigen label. Maxi en Midi jurken van Fos Fashion. Zandkleurige en camelkleurige jassen van Nikkie en Fifth House. Mooie jeans en winterse broeken van Corel en Red Button. Voor de heren natuurlijk Lacoste. What else!

Geïnspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

 

 

 

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

It Rains Fashion
5.0
Based on 57 reviews
aangedreven door Facebook
Chantal Schütz
Chantal Schütz
2021-12-03T20:39:43+0000
Al een poosje volg ik “it Rains fashion” via fb. Mijn zus woont in Houten en stuurt af en toe een artikel op uit het... plaatselijke krantje, super leuk om te lezen. Vandaag was het dan zover, dat ik een kijkje ging nemen! Wat een heerlijke meiden, echt heel fijn geholpen. Prachtige collectie 😍 diverse kleuren waar ik héél blij van word 😃 Super geslaagd! Voor herhaling vatbaar 💖 Modieuze groet Chantal Schütz Shining for You ❤️lees meer
Wendy Dekker
Wendy Dekker
2021-09-29T17:02:23+0000
Via de app een vraag gesteld en kreeg snel een reactie en ik ben snel en zeer vriendelijk geholpen! Kunnen grote... bedrijven nog wat van leren.lees meer
Rianne van de Kamp
Rianne van de Kamp
2021-09-16T10:44:02+0000
Een broek besteld waar ik best haast mee had. Geappt en ik kreeg meteen antwoord! Ze zijn voor mij gaan kijken of de... broek op voorraad was en hebben het dezelfde dag verstuurd! Echt een hele goede service!lees meer
Monique van Esch
Monique van Esch
2021-05-07T21:29:02+0000
Hele fijne en goede service. Artikel was helaas niet goed (niet hun “schuld”). Het retour bedrag had ik al terug op de... dag dat ik het artikel terugstuurde. Zal hier zeker vaker gaan bestellen.lees meer
Iris Kuijer
Iris Kuijer
2020-12-29T15:24:51+0000
Lang opzoek geweest naar de Reinders ruffle pants dark blue met korting en bij jullie uiteindelijk gevonden😊
Inger van Stroe
Inger van Stroe
2020-07-20T16:42:13+0000
Super leuke winkel met heel veel leuke dingen, kom er te weinig 🤭
Bethly Smaling
Bethly Smaling
2020-06-21T19:47:32+0000
Was erg blij. Grotere maat en toch zó goed geslaagd. En keus genoeg.
Jean Grooters
Jean Grooters
2020-05-20T15:50:03+0000
Ik heb vandaag de stap gezet naar de winkel,en ben supergoed geslaagd. dankzij de hulp die geboden werd. Had dit alle... vele jaren eerder moeten doen.lees meer
Pauline Navest
Pauline Navest
2020-04-29T18:47:48+0000
Goede en persoonlijke service. Mooie kledingmerken en zeer vriendelijk personeel.
Cheyen van Slee
Cheyen van Slee
2020-03-27T11:50:33+0000
Super leuke en mooie kleding merken, erg vriendelijk, leuk winkeltje om in the shoppen..
Danielle Gerrits Vastenburg
Danielle Gerrits Vastenburg
2020-01-07T14:24:09+0000
Top bedrijf/winkel, jurkje besteld van Reinders. Deze konden ze nergens vinden en waren bang dat het gestolen was.... Alles op alles hebben ze gezet om het jurkje te vinden en jahoor ze hadden hem nog. Heb pakket binnen gekregen en voor het langen wachten een armbandje gehad van Reinders 😍 hoe lief is dat. Nogmaals bedankt voor het bloed/zweet en tranen wat het gekost heeft om het jurkje te vinden👍🏻 ga zeker vaker bestellen, jullie zetten alles op alles om de klant tevreden te stellen. Top bedrijflees meer
Marian Smits
Marian Smits
2019-12-31T13:48:16+0000
Geweldige service en prachtige collectie.
Marielle van der Voort
Marielle van der Voort
2019-12-11T19:24:14+0000
Wat een fijne winkel met lieve dames die alles doen om je te helpen. Omdat mijn rok niet op tijd zou zijn voor mijn... etentje krijg ik een andere rok die ik mag dragen en dan terug sturen.Wat een service is dat zeg!! Echt top,kan niet anders zeggen. Ik ga hier zeker meer kopen. Prachtig kleding en mooie kwaliteit. Lieve groetjes Mariëlle van der Voortlees meer
Liane Erckens
Liane Erckens
2019-11-24T20:09:02+0000
Mooie kleding. Je wordt fijn geholpen wat ik zelf erg belangrijk vind!
Jacqulien van Vulpen
Jacqulien van Vulpen
2019-11-03T05:56:48+0000
als ik begin met wat geen hoogtepunt is gaat het sneller. het begint bij binnenkomst, de begroeting super. het advies,... meedenken, eerlijkheid, kwaliteit, het is perfect. ik ben nog nooit de winkel uitgelopen met lege handen.lees meer
Nance Salesonly
Nance Salesonly
2019-08-06T19:22:45+0000
Altijd de laatste modetrends, oprecht modeadvies voor elke maat. ❤️
Marjolein van Herwijnen
Marjolein van Herwijnen
2019-07-07T11:11:03+0000
Mooie collectie goede kwaliteit. voor iedereen wat. dames heren en zelfs voor baby's. Goede service helemaal blij.
Noben Sandra
Noben Sandra
2019-04-11T13:25:46+0000
Heb online een ER Blazer gekocht ....zit perfect 👌🏻 goede communicatie via mail😌😉 Groeten uit Belgie ...Sandra
Mirella Rietveld
Mirella Rietveld
2019-04-11T04:56:40+0000
Fijne persoonlijke service en advies,ondanks je online besteld, bedankt!!
Kimberley Burcke
Kimberley Burcke
2019-04-10T10:44:32+0000
Op de website had ik een jasje besteld die stuk was gegaan. ‘s Morgens gemaild en binnen 10 minuten al reactie(nog voor... openingstijd!). Ik ben super goed geholpen en erg blij met de oplossing. Fijne en snelle communicatie!lees meer
Barend Poeser
Barend Poeser
2019-04-07T20:39:31+0000
Mooie kleding voor jonge en oude mannen
Tonny Oosterman
Tonny Oosterman
2019-04-07T17:38:24+0000
winkel in houten en de web-site
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Jacqueline Sack-Linschoten
Jacqueline Sack-Linschoten
2019-01-10T15:59:18+0000
super leuke kleding en leuke merken en je wordt super geholpen door Gabi 👌👍

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact