Just another day for you and me in paradise

 

Omdat ze het perfecte figuur heeft voor de maxi jurken van FOS Fashion komt ze afgelopen zaterdag direct het nieuwste model halen. Haar moeder winkelt ook vaak bij ons.

Onlangs nog voor een speciaal optreden want ze is zangeres en een veelzijdig entertainer.

En dat is best knap want ze is de tachtig al gepasseerd. Je moeder is een bijzonder mens zeg ik. Ja, knikt ze en daar direct achteraan: voor mij is het allemaal heel gewoon wat ze doet want ik weet niet beter, maar als ik het met anderen over haar heb, dan realiseer ik me weer dat ze heel bijzonder is. Onlangs vertelde ik mijn collega’s, dat mijn moeder als de lente begint altijd een bos bloemen koopt en die bos dan buiten op straat zomaar aan iemand weggeeft. Iemand waarvan ze denkt, die kan wel een bloemetje gebruiken. Inmiddels zijn er meerdere mensen aangehaakt bij ons gesprek. Wat een geweldig idee roepen we allemaal! Hoe mooi zou het zijn als we daar een actie van maken. Zoveel mogelijk mensen motiveren om een onbekende blij te maken met een bloemetje!

 

Ik schrijf dit stukje op 11 september. Hiervoor heb ik een indrukwekkende documentaire gezien over de aanslagen op het World Trade Center in 2001. Gemaakt uit beelden die mensen zoals u en ik daar op dat moment zelf maakten. Daarnaast zitten de beelden uit Afghanistan in mijn hoofd. En dan met name de oproepen van meisjes op social media.

Hun uitzicht op een toekomst om je eigen keuzes te maken is met de Taliban aan de macht verdwenen.  It’s just another day for you and me in paradise zingt Phil Collins. En dat is ook echt zo. Maar zoals mijn klant eerder zei: Soms is iets zo gewoon dat je vergeet dat het bijzonder is. Vrijheid en veiligheid is voor ons allemaal zo vanzelfsprekend, dat we ons soms even niet meer realiseren dat dat blijkbaar in deze wereld heel bijzonder is.

 

It’s just another day for you and me in paradise! Laten we dat vieren! En elkaar af en toe gewoon eens bloemetje geven, zoals mijn bijzondere klant doet. Of een eenvoudig complimentje. Wat ziet u er leuk uit! Wat een prachtige kleur jas draagt u. Goedemorgen of goedemiddag zeggen als je elkaar passeert is zo makkelijk, maar het lijkt wel of we dat vergeten zijn.

 

Op zaterdag 18 en 25 september krijgt u bij uw aankoop in onze winkel een mooie herfstbloem mee. Die kunt u thuis neerzetten of weggeven. Zomaar aan iemand op straat.

Bij een herfstbloem denk ik direct aan dieprood, donkerpaars of mooie warme oranje tinten, zoals de blouse van FOS FASHION die ik op de foto draag. De jeans is een strak destroyed model van Elias Rumelis. En ja, een broek zonder scheuren hebben we natuurlijk ook. Maat 32 tot en met 48. Vanaf 49.95! Met uw nieuwe aankoop waait er gelijk een frisse herfstwind door uw kledingkast want er zijn afgelopen week prachtige nieuwe kleuren binnengekomen. Fijne truien en vesten van ons eigen label. Maxi en Midi jurken van Fos Fashion. Zandkleurige en camelkleurige jassen van Nikkie en Fifth House. Mooie jeans en winterse broeken van Corel en Red Button. Voor de heren natuurlijk Lacoste. What else!

Geïnspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

 

 

 

 

 

Omdat ze het perfecte figuur heeft voor de maxi jurken van FOS Fashion komt ze afgelopen zaterdag direct het nieuwste model halen. Haar moeder winkelt ook vaak bij ons.

Onlangs nog voor een speciaal optreden want ze is zangeres en een veelzijdig entertainer.

En dat is best knap want ze is de tachtig al gepasseerd. Je moeder is een bijzonder mens zeg ik. Ja, knikt ze en daar direct achteraan: voor mij is het allemaal heel gewoon wat ze doet want ik weet niet beter, maar als ik het met anderen over haar heb, dan realiseer ik me weer dat ze heel bijzonder is. Onlangs vertelde ik mijn collega’s, dat mijn moeder als de lente begint altijd een bos bloemen koopt en die bos dan buiten op straat zomaar aan iemand weggeeft. Iemand waarvan ze denkt, die kan wel een bloemetje gebruiken. Inmiddels zijn er meerdere mensen aangehaakt bij ons gesprek. Wat een geweldig idee roepen we allemaal! Hoe mooi zou het zijn als we daar een actie van maken. Zoveel mogelijk mensen motiveren om een onbekende blij te maken met een bloemetje!

 

Ik schrijf dit stukje op 11 september. Hiervoor heb ik een indrukwekkende documentaire gezien over de aanslagen op het World Trade Center in 2001. Gemaakt uit beelden die mensen zoals u en ik daar op dat moment zelf maakten. Daarnaast zitten de beelden uit Afghanistan in mijn hoofd. En dan met name de oproepen van meisjes op social media.

Hun uitzicht op een toekomst om je eigen keuzes te maken is met de Taliban aan de macht verdwenen.  It’s just another day for you and me in paradise zingt Phil Collins. En dat is ook echt zo. Maar zoals mijn klant eerder zei: Soms is iets zo gewoon dat je vergeet dat het bijzonder is. Vrijheid en veiligheid is voor ons allemaal zo vanzelfsprekend, dat we ons soms even niet meer realiseren dat dat blijkbaar in deze wereld heel bijzonder is.

 

It’s just another day for you and me in paradise! Laten we dat vieren! En elkaar af en toe gewoon eens bloemetje geven, zoals mijn bijzondere klant doet. Of een eenvoudig complimentje. Wat ziet u er leuk uit! Wat een prachtige kleur jas draagt u. Goedemorgen of goedemiddag zeggen als je elkaar passeert is zo makkelijk, maar het lijkt wel of we dat vergeten zijn.

 

Op zaterdag 18 en 25 september krijgt u bij uw aankoop in onze winkel een mooie herfstbloem mee. Die kunt u thuis neerzetten of weggeven. Zomaar aan iemand op straat.

Bij een herfstbloem denk ik direct aan dieprood, donkerpaars of mooie warme oranje tinten, zoals de blouse van FOS FASHION die ik op de foto draag. De jeans is een strak destroyed model van Elias Rumelis. En ja, een broek zonder scheuren hebben we natuurlijk ook. Maat 32 tot en met 48. Vanaf 49.95! Met uw nieuwe aankoop waait er gelijk een frisse herfstwind door uw kledingkast want er zijn afgelopen week prachtige nieuwe kleuren binnengekomen. Fijne truien en vesten van ons eigen label. Maxi en Midi jurken van Fos Fashion. Zandkleurige en camelkleurige jassen van Nikkie en Fifth House. Mooie jeans en winterse broeken van Corel en Red Button. Voor de heren natuurlijk Lacoste. What else!

Geïnspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

 

 

 

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact