Jump in je jumpsuit!

 

Nog niet zo lang geleden dacht ik dat een jumpsuit gewoon voor mij niet geschikt was.

Iedere keer stond ik teleurgesteld voor de spiegel in een paskamer. Of erger, buiten een paskamer, terwijl de verkoopster me probeerde te overtuigen van het feit dat ik er beeldig uitzag. Niet dus. Gewoon niet. Echt niet. En niets is zo irritant als een verkoopster die zegt, dat iets me goed staat terwijl ik zelf heel goed zie dat dat niet zo is. Ik begeef me op glad ijs hiermee want ik zal zelf ook best weleens gezegd hebben, dat iets goed staat terwijl de klant zich er doodongelukkig in voelt. Dat zie ik meestal wel direct en dan zeg ik erbij: Maar ik zie dat jij er niet blij van wordt dus snel weer uittrekken. Er is namelijk ook zoiets als smaken verschillen. Maar als iets echt niet flatteert dan zeg ik dat eerlijk.

 

In zo’n winkel kwam ik dan nooit meer. En nu ik zelf een winkel heb realiseer ik me dat dat niet slim is. Het is beter om direct te vertellen wat je ziet. Misschien leert de verkoopster hiermee beter door de ogen van een ander kijken. En dat in combinatie met haar eigen ogen, die niet zijn afgeleid door wat er op dat moment op de teller van de kassa staat, is een gouden combinatie. Dus corrigeer ons gerust en blijf gezellig bij ons binnenlopen.

 

Maar goed, een jumpsuit flatteerde me dus niet. En nu val ik toch al een paar seizoenen met mijn neus in de boter. Is de pasvorm van de jumpsuit anders dan voorheen? Nee, dat denk ik niet. Maar ik weet dankzij mijn mondige klanten, de hoeveelheid vrouwen die ik zie en medewerkers die jarenlange ervaring in de mode hebben waarmee je rekening moet houden als je een jumpsuit kiest.

 

Heb je smalle schouders en bredere heupen?
Nonchalante modellen van luchtige stof, een rechte broek, kies voor accenten op de top is perfect voor jouw figuur. Tip: draag een jumpsuit met sterke schouders.

Heb je brede schouders en smallere heupen?
Soepelvallende getailleerde jumpsuits met een v-hals zijn goed voor jou. Tip: Leg het accent op je taille of je heupen met een opvallende riem.

Zijn je schouders en heupen in evenwicht, maar heb je een bredere taille?
Strapless all-in-one met elastiek of riempje in de taille staan jou heel mooi. Ook met de korte playsuits kom jij goed weg.

Zijn je schouders en heupen in evenwicht én heb je een fijne taille?
Simplistische modellen met lange mouwen en broekspijpen, brede schouderbanden, accent op de schouders staan jou echt geweldig! Tip: jij hebt het type lichaam dat heel goed een volledig losvallende jumpsuit kan dragen.

Nieuw binnen!

Op de foto draag ik een jumpsuit in een stretch denim van Red Button (99,95). Stoer te stylen, maar ook heel vrouwelijk met hoge hakken. En met een handige ritssluiting, zodat een toiletbezoek niet uitdraait op een drama. Ons eigen label heeft de afgelopen week de meest fijne basistruitjes en vestjes geleverd. Een kleurupdate voor het komende seizoen is snel gedaan met deze mooie basics. Zo trots weer

Kom het met je eigen ogen zien tijdens onze Modeshow

Is je kast toe aan een update, maar weet je niet goed wat te kiezen? Op 28 oktober a.s. organiseren wij samen met Kisamova een modeshow in de champagnezaal van De Engel op het Oude Dorp. Een heerlijke avond vol mode, drankjes en hapjes voor 25,- per persoon. Bestel je kaarten op tijd door een mail te sturen naar info@itrainsfashion.nl

Geïnspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online itrainsfashion.nl

 

 

Nog niet zo lang geleden dacht ik dat een jumpsuit gewoon voor mij niet geschikt was.

Iedere keer stond ik teleurgesteld voor de spiegel in een paskamer. Of erger, buiten een paskamer, terwijl de verkoopster me probeerde te overtuigen van het feit dat ik er beeldig uitzag. Niet dus. Gewoon niet. Echt niet. En niets is zo irritant als een verkoopster die zegt, dat iets me goed staat terwijl ik zelf heel goed zie dat dat niet zo is. Ik begeef me op glad ijs hiermee want ik zal zelf ook best weleens gezegd hebben, dat iets goed staat terwijl de klant zich er doodongelukkig in voelt. Dat zie ik meestal wel direct en dan zeg ik erbij: Maar ik zie dat jij er niet blij van wordt dus snel weer uittrekken. Er is namelijk ook zoiets als smaken verschillen. Maar als iets echt niet flatteert dan zeg ik dat eerlijk.

 

In zo’n winkel kwam ik dan nooit meer. En nu ik zelf een winkel heb realiseer ik me dat dat niet slim is. Het is beter om direct te vertellen wat je ziet. Misschien leert de verkoopster hiermee beter door de ogen van een ander kijken. En dat in combinatie met haar eigen ogen, die niet zijn afgeleid door wat er op dat moment op de teller van de kassa staat, is een gouden combinatie. Dus corrigeer ons gerust en blijf gezellig bij ons binnenlopen.

 

Maar goed, een jumpsuit flatteerde me dus niet. En nu val ik toch al een paar seizoenen met mijn neus in de boter. Is de pasvorm van de jumpsuit anders dan voorheen? Nee, dat denk ik niet. Maar ik weet dankzij mijn mondige klanten, de hoeveelheid vrouwen die ik zie en medewerkers die jarenlange ervaring in de mode hebben waarmee je rekening moet houden als je een jumpsuit kiest.

 

Heb je smalle schouders en bredere heupen?
Nonchalante modellen van luchtige stof, een rechte broek, kies voor accenten op de top is perfect voor jouw figuur. Tip: draag een jumpsuit met sterke schouders.

Heb je brede schouders en smallere heupen?
Soepelvallende getailleerde jumpsuits met een v-hals zijn goed voor jou. Tip: Leg het accent op je taille of je heupen met een opvallende riem.

Zijn je schouders en heupen in evenwicht, maar heb je een bredere taille?
Strapless all-in-one met elastiek of riempje in de taille staan jou heel mooi. Ook met de korte playsuits kom jij goed weg.

Zijn je schouders en heupen in evenwicht én heb je een fijne taille?
Simplistische modellen met lange mouwen en broekspijpen, brede schouderbanden, accent op de schouders staan jou echt geweldig! Tip: jij hebt het type lichaam dat heel goed een volledig losvallende jumpsuit kan dragen.

Nieuw binnen!

Op de foto draag ik een jumpsuit in een stretch denim van Red Button (99,95). Stoer te stylen, maar ook heel vrouwelijk met hoge hakken. En met een handige ritssluiting, zodat een toiletbezoek niet uitdraait op een drama. Ons eigen label heeft de afgelopen week de meest fijne basistruitjes en vestjes geleverd. Een kleurupdate voor het komende seizoen is snel gedaan met deze mooie basics. Zo trots weer

Kom het met je eigen ogen zien tijdens onze Modeshow

Is je kast toe aan een update, maar weet je niet goed wat te kiezen? Op 28 oktober a.s. organiseren wij samen met Kisamova een modeshow in de champagnezaal van De Engel op het Oude Dorp. Een heerlijke avond vol mode, drankjes en hapjes voor 25,- per persoon. Bestel je kaarten op tijd door een mail te sturen naar info@itrainsfashion.nl

Geïnspireerd? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online itrainsfashion.nl

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact