Wasgeluk(kig)!

Een heerlijk fris ruikende was. Ik kan daar dus heel blij van worden. En nog blijer als mijn hele huis er fris door gaat ruiken. Daarom gebruik ik al een tijdje Wasgeluk. En dat verkopen we ook bij It Rains Fashion. Een Italiaanse wasparfum die zorgt voor een heerlijk geurende was.

Wat ruik je lekker zegt Kim, onze visagiste, als ze mijn gezicht aan het tekenen is om foto’s te maken voor de winkel. Als er een goeie foto nodig is, dan is zij er zeker bij. Want ik kom zelf niet veel verder dan een beetje mascara en lippenstift. Helaas, maar ieder zijn vak. En zij is een vakvrouw als het gaat om make-up. Wat voor een geurtje heb je op vraagt ze. Allure van Chanel zeg ik. Kim kan haar neus bijna niet van me afhouden. Maar naarmate de uren verstrijken begint het op te vallen, dat de heerlijke geur er ook is als ik buiten op de foto ga. Dat is wel fijn zeg, dat het zo blijft hangen zeggen we tegen elkaar. Maar hoe kan dat zeg ik? Ik heb toch inmiddels heel andere kleding aan. Ik kijk om me heen. Is het soms dit? Ik pak een flesje met geurstokjes van Wasgeluk (net nieuw binnen) en duw die onder haar neus. Kim snuffelt nog eens en krijgt een gelukzalige glimlach. Ja dus! Niks geen Chanel Allure, maar onze eigen wasparfum is Kim aan het verleiden. En niet alleen Kim! Er gingen meer dames voor de bijl deze week.

Wasgeluk is er in verschillende geuren. Echt de moeite waard om eens te proberen. Vanaf 13,95.

Een heerlijk geurend huis is echt fijn nu de dagen weer korter worden en we meer binnenblijven. We gaan immers de herfst alweer tegemoet. En bij de herfst hoort een nieuw huispak.

Een huispak is comfortabel én je kan er ook nog eens voor de dag mee komen. En als je even snel een boodschap moet doen of je krijgt een pakketje dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je eruitziet. Op de foto draag ik een crème kleurig pak van Jacky Luxury. En Jolanda draagt een groen exemplaar van Nikkie. Dankzij Jolanda van EyelashExpress zie ik er ook leuk uit als Kim er niet is. Want Jolanda zet de mooiste wimperextensions van Houten.

Geïnspireerd? Er is heel veel nieuws binnen. Mooie overblouses, fijne dunne koltruien die je goed met de overblouses kunt combineren. En is een huispak niets voor jou, maar wil je wel een makkelijke broek dan is de joggjeans van Red Button een goede keuze. Vanaf 59,95. Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

 

 

Een heerlijk fris ruikende was. Ik kan daar dus heel blij van worden. En nog blijer als mijn hele huis er fris door gaat ruiken. Daarom gebruik ik al een tijdje Wasgeluk. En dat verkopen we ook bij It Rains Fashion. Een Italiaanse wasparfum die zorgt voor een heerlijk geurende was.

Wat ruik je lekker zegt Kim, onze visagiste, als ze mijn gezicht aan het tekenen is om foto’s te maken voor de winkel. Als er een goeie foto nodig is, dan is zij er zeker bij. Want ik kom zelf niet veel verder dan een beetje mascara en lippenstift. Helaas, maar ieder zijn vak. En zij is een vakvrouw als het gaat om make-up. Wat voor een geurtje heb je op vraagt ze. Allure van Chanel zeg ik. Kim kan haar neus bijna niet van me afhouden. Maar naarmate de uren verstrijken begint het op te vallen, dat de heerlijke geur er ook is als ik buiten op de foto ga. Dat is wel fijn zeg, dat het zo blijft hangen zeggen we tegen elkaar. Maar hoe kan dat zeg ik? Ik heb toch inmiddels heel andere kleding aan. Ik kijk om me heen. Is het soms dit? Ik pak een flesje met geurstokjes van Wasgeluk (net nieuw binnen) en duw die onder haar neus. Kim snuffelt nog eens en krijgt een gelukzalige glimlach. Ja dus! Niks geen Chanel Allure, maar onze eigen wasparfum is Kim aan het verleiden. En niet alleen Kim! Er gingen meer dames voor de bijl deze week.

Wasgeluk is er in verschillende geuren. Echt de moeite waard om eens te proberen. Vanaf 13,95.

Een heerlijk geurend huis is echt fijn nu de dagen weer korter worden en we meer binnenblijven. We gaan immers de herfst alweer tegemoet. En bij de herfst hoort een nieuw huispak.

Een huispak is comfortabel én je kan er ook nog eens voor de dag mee komen. En als je even snel een boodschap moet doen of je krijgt een pakketje dan hoef je je geen zorgen te maken over hoe je eruitziet. Op de foto draag ik een crème kleurig pak van Jacky Luxury. En Jolanda draagt een groen exemplaar van Nikkie. Dankzij Jolanda van EyelashExpress zie ik er ook leuk uit als Kim er niet is. Want Jolanda zet de mooiste wimperextensions van Houten.

Geïnspireerd? Er is heel veel nieuws binnen. Mooie overblouses, fijne dunne koltruien die je goed met de overblouses kunt combineren. En is een huispak niets voor jou, maar wil je wel een makkelijke broek dan is de joggjeans van Red Button een goede keuze. Vanaf 59,95. Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten naast Tapperij de Zwijger of online www.itrainsfashion.nl

 

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact