De Sollicitant

Ik ontvang haar met een grote glimlach. De afgelopen jaren zijn soms best spannend geweest. Naast de winkel heb ik nog een bedrijf. Bouwen op de omzet van vandaag is mijn visie en op die manier geen forse leningen nodig gehad om vijf jaar geleden de winkel te starten. En nu ook niet om verder te kunnen groeien. Alle extra investeringen worden betaald door mijn andere onderneming. Maar het is wel hard werken met twee banen.

Keuzes maken! Dat roept iedereen in mijn omgeving. Maar dat is niet zo eenvoudig. Met mijn andere onderneming ondersteun ik grote bedrijven bij het invulling geven aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. En die projecten zijn toch echt heel zinvol. Geen optie om daarmee te stoppen. Dan proberen meer balans te vinden. Dus extra handen en hersens om mee te helpen.

Een zeer ervaren dame in retail en mode staat voor me. Veel meer ervaring dan ik heeft ze, want van origine ben ik helemaal geen retailer. Ik bedacht in 2016, dat het leuk was een ‘winkeltje’ te hebben. Gewoon eens kijken of het nog mogelijk was een fysieke winkel winstgevend te maken. Ik zou vanuit de winkel mijn werk doen en dan als er eens iemand binnen kwam de klant helpen. Lekker gezellig met mooie kleding bezig zijn. Hoe naïef te denken dat het zo werkt. Een winkel is heel veel werk. De administratie alleen al. Heel veel vooruitdenken en plannen. Weten wie je klanten zijn. En als je winstgevend wilt zijn, dan is het natuurlijk wel nodig, dat er vaker iemand binnenkomt dan af en toe. En dat is gelukt. Heel goed zelfs. En het is zo enorm leuk! Voor mijn andere bedrijf werken terwijl ik in de winkel ben was al heel snel onmogelijk. En daarom heb ik nu echt structureel hulp nodig in de winkel. Deze dame lijkt een geschenk uit de hemel. Op papier dan.

Het is hier wel erg donker zegt ze. Dat is inderdaad zo, maar daar wordt aan gewerkt zeg ik. En die twee lampen, ik wijs naar boven, dat zijn daglichtlampen. Als je daar onder gaat staan zijn de kleuren goed te zien. Wil je een kopje thee of koffie? Thee graag zegt ze. Ik loop ons keukentje in en ze tuurt naar binnen. Zo dat is niet erg groot. Waar kunnen de medewerkers lunchen? De waterkoker slaat af en ik schenk het hete water in twee gezellige mokken. Dat doen we eigenlijk gewoon hier in de keuken zeg ik en ja het is klein. Maar als het mooi weer is kunnen we heerlijk op ons eigen terrasje buiten zitten. Ze trekt afkeurend haar wenkbrauwen op. En ik voel irritatie. Zachtjes spreek ik mezelf vermanend toe niet direct te oordelen, maar ik voel dat de toon gezet is.

We maken kennis en ze vertelt wat ze allemaal gedaan heeft. Deze dame weet waar ze het over heeft. Ze ziet er ook nog eens tiptop uit. Maar ik blijf me ongemakkelijk voelen. Er komt een klant binnen en ik sta op.. Mijn klant heeft een smalle taille en flinke heupen. Ze zucht dat er voor haar geen broek te vinden is. Iedere broek zit op de benen strak en is in de taille te los. Er volgt een gezellige passessie. En het lukt! Een fijne broek met veel stretch die goed aansluit in de taille is gevonden. Maar die is eigenlijk een beetje te duur voor deze mevrouw blijkt als ze de prijs hoort. Iedere portemonnee is anders dus ik duik opnieuw ons broekenvak in om te kijken of we een goedkoper alternatief hebben. Terwijl ik naar mijn trapje zoek om op de bovenste plank te kijken vang ik de blik van mijn sollicitante en zie haar rollende ogen. Ik voel verbazing.

We maken een rondje door de winkel. De verkoopruimte voor heren wordt kleiner leg ik uit.  We gaan een aantal merken alleen online nog verkopen want de webshop verkoopt de herencollectie goed. Maar het percentage heren, dat onze winkel bezoekt is veel lager dan dat er vrouwen komen en de verkoopruimte is dan aan hen beter besteed. Mijn sollicitante kijkt bedenkelijk. Het is hier ook wel heel vol. Heb je geen andere plek voor de voorraad? Oef, ze legt de vinger op de zere plek. De voorraad moet helaas ook in de winkel worden opgeborgen. We hebben geen aparte ruimte waar we die kwijt kunnen en dat is een van mijn grootste ergernissen. Een mooi rustig winkelbeeld is moeilijk. Echt moeilijk. Maar daar staat wel tegenover dat mensen vaak op zaterdag na een dag in de stad te hebben gewinkeld uiteindelijk bij ons slagen. Want we hebben gewoon veel. Voor iedereen wel wat. Ieder nadeel heeft ook een voordeel.

Lacoste blijft wel vervolg ik enthousiast mijn verhaal en wijs naar de Lacostetafel. Want dat is echt populair. En ook van buiten Houten komen daar heren voor naar onze winkel. We stappen opzij want een breedgeschouderde man bekijkt de nieuwe kleuren. Kan ik je helpen vraag ik? We hebben meerdere verschillende pasvormen. Slim fit, regular, original, de Live collectie. Nee hoor ik ken het merk goed is zijn antwoord. Fijn dat jullie tot maat 4xl gaan. Ik neem er ook 1 voor mijn vader mee.

We stappen opzij en ik wijs op de babycollectie. Maar voor ik kan uitleggen dat BESS echt een van de leukste Nederlandse babymerken is zegt ze hoofdschuddend: Mannen en vrouwen in 1 winkel werkt niet, maar ook nog voor baby’s? Je moet echt meer focus aanbrengen. En ik zie jonge merken naast heel oude merken hangen. Echt hele grote maten ertussen. Waarom doe je dat? Daar hebben ze toch aparte winkels voor? Ik slik even want irriteer me opnieuw. Hoe ziet jouw kledingkast eruit vraag ik? Het komt er bitser uit dan ik eigenlijk wil. Hoezo vraagt ze verbaasd? Nou leg ik uit, ik heb zelf altijd een combinatie van klassieke basisstukken met ieder jaar een paar trenditems. En die combineer ik met elkaar. Ook de jonge en de oude merken. Juist heel verrassend zeg ik liefjes. En boutique shoppen moet toch voor iedereen mogelijk zijn. Ook voor vollere dames. Dat is wel een beetje de filosofie van deze winkel. All ages, all sizes. Ze glimlacht vriendelijk, maar haar ogen kijken me minzaam aan. Dat klinkt heel idealistisch, leuk hoor. Werkt dat echt? Nog even en mijn persoonlijke kookwekker gaat af. Adem in adem uit.

We organiseren 28 oktober een modeshow vertel ik als we bijna afscheid van elkaar nemen. Omdat we deze maand 5 jaar bestaan. Voor klanten door klanten. In De Engel op het Oude Dorp. Echt een feestje! We laten kleding zien van maat 34 tot en met 48. Bedoel je dat je amateurs de catwalk op stuurt? Ze stelt de vraag opnieuw met opgetrokken wenkbrauw en kijkt nu echt afwijzend. Zo zou ik ze niet willen noemen. Ik ben juist dankbaar dat ze bereid zijn mee te doen. Mijn antwoorden worden steeds korter. Ik klink opnieuw kattiger, dan ik van mezelf gewend ben. Mensen willen een illusie zien zegt ze. Het moet mooi zijn en daar heb je professionele modellen voor nodig met de perfecte modellenmaten. Tik tik tik… mijn kookwekker staat op ontploffen. Deze vrouw snap mij gewoon niet. En het is niet mooi als je de perfecte modellenmaten niet hebt vraag ik? Nee, zegt ze nu minstens even kattig. Sorry, jouw filosofie past niet in de wereld van fashion.

BOEM! Ik ben ontploft.

Iedereen kan mooi zijn op haar of zijn eigen manier zeg ik ijzig. Sorry, je weet heel veel van fashion. En van etaleren. Je bent perfect gekleed. En misschien maak ik een grote fout. Maar goed van fouten leer je.. Ik ratel maar door en mijn sollicitante pakt haar tas. Ik ga er vandoor zegt ze. Je hebt mijn nummer. Mocht je willen sparren over hoe je echt een kledingwinkel runt, dan mag je me altijd bellen. Verbouwereerd kijk ik haar na. Hoe je echt een kledingwinkel runt zeg ik tegen mezelf. Precies ja. Niet met jou in ieder geval!  Maar met mensen die hun hart volgen als ze advies geven. Die onze klanten door middel van de perfecte outfit de beste versie van zichzelf laten zien. Jong, oud, dik en dun. Eigenlijk is mijn winkel prima zo. Perfect zelfs. Natuurlijk zijn er nog dromen. Durf te dromen en droom groots! Laat jezelf af en toe een beetje gaan, doe een gek dansje en… kleed je leuk aan!

Sta je voor je kledingkast en heb je niets om aan te trekken? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online www.itrainsfashion.nl

Zin om naar onze modeshow te komen kijken? Bestel dan je kaartje in de winkel (25,- inclusief hapjes en drankjes) of stuur een mail naar Sasja@itrainsfashion.nl

 

Ps: Inmiddels heb ik hulp in de winkel. En ze zijn perfect! Vraag altijd of je maat er nog is als die niet in het vak hangt. En heb je suggesties? Wij horen ze graag!

 

 

Ik ontvang haar met een grote glimlach. De afgelopen jaren zijn soms best spannend geweest. Naast de winkel heb ik nog een bedrijf. Bouwen op de omzet van vandaag is mijn visie en op die manier geen forse leningen nodig gehad om vijf jaar geleden de winkel te starten. En nu ook niet om verder te kunnen groeien. Alle extra investeringen worden betaald door mijn andere onderneming. Maar het is wel hard werken met twee banen.

Keuzes maken! Dat roept iedereen in mijn omgeving. Maar dat is niet zo eenvoudig. Met mijn andere onderneming ondersteun ik grote bedrijven bij het invulling geven aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. En die projecten zijn toch echt heel zinvol. Geen optie om daarmee te stoppen. Dan proberen meer balans te vinden. Dus extra handen en hersens om mee te helpen.

Een zeer ervaren dame in retail en mode staat voor me. Veel meer ervaring dan ik heeft ze, want van origine ben ik helemaal geen retailer. Ik bedacht in 2016, dat het leuk was een ‘winkeltje’ te hebben. Gewoon eens kijken of het nog mogelijk was een fysieke winkel winstgevend te maken. Ik zou vanuit de winkel mijn werk doen en dan als er eens iemand binnen kwam de klant helpen. Lekker gezellig met mooie kleding bezig zijn. Hoe naïef te denken dat het zo werkt. Een winkel is heel veel werk. De administratie alleen al. Heel veel vooruitdenken en plannen. Weten wie je klanten zijn. En als je winstgevend wilt zijn, dan is het natuurlijk wel nodig, dat er vaker iemand binnenkomt dan af en toe. En dat is gelukt. Heel goed zelfs. En het is zo enorm leuk! Voor mijn andere bedrijf werken terwijl ik in de winkel ben was al heel snel onmogelijk. En daarom heb ik nu echt structureel hulp nodig in de winkel. Deze dame lijkt een geschenk uit de hemel. Op papier dan.

Het is hier wel erg donker zegt ze. Dat is inderdaad zo, maar daar wordt aan gewerkt zeg ik. En die twee lampen, ik wijs naar boven, dat zijn daglichtlampen. Als je daar onder gaat staan zijn de kleuren goed te zien. Wil je een kopje thee of koffie? Thee graag zegt ze. Ik loop ons keukentje in en ze tuurt naar binnen. Zo dat is niet erg groot. Waar kunnen de medewerkers lunchen? De waterkoker slaat af en ik schenk het hete water in twee gezellige mokken. Dat doen we eigenlijk gewoon hier in de keuken zeg ik en ja het is klein. Maar als het mooi weer is kunnen we heerlijk op ons eigen terrasje buiten zitten. Ze trekt afkeurend haar wenkbrauwen op. En ik voel irritatie. Zachtjes spreek ik mezelf vermanend toe niet direct te oordelen, maar ik voel dat de toon gezet is.

We maken kennis en ze vertelt wat ze allemaal gedaan heeft. Deze dame weet waar ze het over heeft. Ze ziet er ook nog eens tiptop uit. Maar ik blijf me ongemakkelijk voelen. Er komt een klant binnen en ik sta op.. Mijn klant heeft een smalle taille en flinke heupen. Ze zucht dat er voor haar geen broek te vinden is. Iedere broek zit op de benen strak en is in de taille te los. Er volgt een gezellige passessie. En het lukt! Een fijne broek met veel stretch die goed aansluit in de taille is gevonden. Maar die is eigenlijk een beetje te duur voor deze mevrouw blijkt als ze de prijs hoort. Iedere portemonnee is anders dus ik duik opnieuw ons broekenvak in om te kijken of we een goedkoper alternatief hebben. Terwijl ik naar mijn trapje zoek om op de bovenste plank te kijken vang ik de blik van mijn sollicitante en zie haar rollende ogen. Ik voel verbazing.

We maken een rondje door de winkel. De verkoopruimte voor heren wordt kleiner leg ik uit.  We gaan een aantal merken alleen online nog verkopen want de webshop verkoopt de herencollectie goed. Maar het percentage heren, dat onze winkel bezoekt is veel lager dan dat er vrouwen komen en de verkoopruimte is dan aan hen beter besteed. Mijn sollicitante kijkt bedenkelijk. Het is hier ook wel heel vol. Heb je geen andere plek voor de voorraad? Oef, ze legt de vinger op de zere plek. De voorraad moet helaas ook in de winkel worden opgeborgen. We hebben geen aparte ruimte waar we die kwijt kunnen en dat is een van mijn grootste ergernissen. Een mooi rustig winkelbeeld is moeilijk. Echt moeilijk. Maar daar staat wel tegenover dat mensen vaak op zaterdag na een dag in de stad te hebben gewinkeld uiteindelijk bij ons slagen. Want we hebben gewoon veel. Voor iedereen wel wat. Ieder nadeel heeft ook een voordeel.

Lacoste blijft wel vervolg ik enthousiast mijn verhaal en wijs naar de Lacostetafel. Want dat is echt populair. En ook van buiten Houten komen daar heren voor naar onze winkel. We stappen opzij want een breedgeschouderde man bekijkt de nieuwe kleuren. Kan ik je helpen vraag ik? We hebben meerdere verschillende pasvormen. Slim fit, regular, original, de Live collectie. Nee hoor ik ken het merk goed is zijn antwoord. Fijn dat jullie tot maat 4xl gaan. Ik neem er ook 1 voor mijn vader mee.

We stappen opzij en ik wijs op de babycollectie. Maar voor ik kan uitleggen dat BESS echt een van de leukste Nederlandse babymerken is zegt ze hoofdschuddend: Mannen en vrouwen in 1 winkel werkt niet, maar ook nog voor baby’s? Je moet echt meer focus aanbrengen. En ik zie jonge merken naast heel oude merken hangen. Echt hele grote maten ertussen. Waarom doe je dat? Daar hebben ze toch aparte winkels voor? Ik slik even want irriteer me opnieuw. Hoe ziet jouw kledingkast eruit vraag ik? Het komt er bitser uit dan ik eigenlijk wil. Hoezo vraagt ze verbaasd? Nou leg ik uit, ik heb zelf altijd een combinatie van klassieke basisstukken met ieder jaar een paar trenditems. En die combineer ik met elkaar. Ook de jonge en de oude merken. Juist heel verrassend zeg ik liefjes. En boutique shoppen moet toch voor iedereen mogelijk zijn. Ook voor vollere dames. Dat is wel een beetje de filosofie van deze winkel. All ages, all sizes. Ze glimlacht vriendelijk, maar haar ogen kijken me minzaam aan. Dat klinkt heel idealistisch, leuk hoor. Werkt dat echt? Nog even en mijn persoonlijke kookwekker gaat af. Adem in adem uit.

We organiseren 28 oktober een modeshow vertel ik als we bijna afscheid van elkaar nemen. Omdat we deze maand 5 jaar bestaan. Voor klanten door klanten. In De Engel op het Oude Dorp. Echt een feestje! We laten kleding zien van maat 34 tot en met 48. Bedoel je dat je amateurs de catwalk op stuurt? Ze stelt de vraag opnieuw met opgetrokken wenkbrauw en kijkt nu echt afwijzend. Zo zou ik ze niet willen noemen. Ik ben juist dankbaar dat ze bereid zijn mee te doen. Mijn antwoorden worden steeds korter. Ik klink opnieuw kattiger, dan ik van mezelf gewend ben. Mensen willen een illusie zien zegt ze. Het moet mooi zijn en daar heb je professionele modellen voor nodig met de perfecte modellenmaten. Tik tik tik… mijn kookwekker staat op ontploffen. Deze vrouw snap mij gewoon niet. En het is niet mooi als je de perfecte modellenmaten niet hebt vraag ik? Nee, zegt ze nu minstens even kattig. Sorry, jouw filosofie past niet in de wereld van fashion.

BOEM! Ik ben ontploft.

Iedereen kan mooi zijn op haar of zijn eigen manier zeg ik ijzig. Sorry, je weet heel veel van fashion. En van etaleren. Je bent perfect gekleed. En misschien maak ik een grote fout. Maar goed van fouten leer je.. Ik ratel maar door en mijn sollicitante pakt haar tas. Ik ga er vandoor zegt ze. Je hebt mijn nummer. Mocht je willen sparren over hoe je echt een kledingwinkel runt, dan mag je me altijd bellen. Verbouwereerd kijk ik haar na. Hoe je echt een kledingwinkel runt zeg ik tegen mezelf. Precies ja. Niet met jou in ieder geval!  Maar met mensen die hun hart volgen als ze advies geven. Die onze klanten door middel van de perfecte outfit de beste versie van zichzelf laten zien. Jong, oud, dik en dun. Eigenlijk is mijn winkel prima zo. Perfect zelfs. Natuurlijk zijn er nog dromen. Durf te dromen en droom groots! Laat jezelf af en toe een beetje gaan, doe een gek dansje en… kleed je leuk aan!

Sta je voor je kledingkast en heb je niets om aan te trekken? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online www.itrainsfashion.nl

Zin om naar onze modeshow te komen kijken? Bestel dan je kaartje in de winkel (25,- inclusief hapjes en drankjes) of stuur een mail naar Sasja@itrainsfashion.nl

 

Ps: Inmiddels heb ik hulp in de winkel. En ze zijn perfect! Vraag altijd of je maat er nog is als die niet in het vak hangt. En heb je suggesties? Wij horen ze graag!

 

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

It Rains Fashion
5.0
Based on 57 reviews
aangedreven door Facebook
Chantal Schütz
Chantal Schütz
2021-12-03T20:39:43+0000
Al een poosje volg ik “it Rains fashion” via fb. Mijn zus woont in Houten en stuurt af en toe een artikel op uit het... plaatselijke krantje, super leuk om te lezen. Vandaag was het dan zover, dat ik een kijkje ging nemen! Wat een heerlijke meiden, echt heel fijn geholpen. Prachtige collectie 😍 diverse kleuren waar ik héél blij van word 😃 Super geslaagd! Voor herhaling vatbaar 💖 Modieuze groet Chantal Schütz Shining for You ❤️lees meer
Wendy Dekker
Wendy Dekker
2021-09-29T17:02:23+0000
Via de app een vraag gesteld en kreeg snel een reactie en ik ben snel en zeer vriendelijk geholpen! Kunnen grote... bedrijven nog wat van leren.lees meer
Rianne van de Kamp
Rianne van de Kamp
2021-09-16T10:44:02+0000
Een broek besteld waar ik best haast mee had. Geappt en ik kreeg meteen antwoord! Ze zijn voor mij gaan kijken of de... broek op voorraad was en hebben het dezelfde dag verstuurd! Echt een hele goede service!lees meer
Monique van Esch
Monique van Esch
2021-05-07T21:29:02+0000
Hele fijne en goede service. Artikel was helaas niet goed (niet hun “schuld”). Het retour bedrag had ik al terug op de... dag dat ik het artikel terugstuurde. Zal hier zeker vaker gaan bestellen.lees meer
Iris Kuijer
Iris Kuijer
2020-12-29T15:24:51+0000
Lang opzoek geweest naar de Reinders ruffle pants dark blue met korting en bij jullie uiteindelijk gevonden😊
Inger van Stroe
Inger van Stroe
2020-07-20T16:42:13+0000
Super leuke winkel met heel veel leuke dingen, kom er te weinig 🤭
Bethly Smaling
Bethly Smaling
2020-06-21T19:47:32+0000
Was erg blij. Grotere maat en toch zó goed geslaagd. En keus genoeg.
Jean Grooters
Jean Grooters
2020-05-20T15:50:03+0000
Ik heb vandaag de stap gezet naar de winkel,en ben supergoed geslaagd. dankzij de hulp die geboden werd. Had dit alle... vele jaren eerder moeten doen.lees meer
Pauline Navest
Pauline Navest
2020-04-29T18:47:48+0000
Goede en persoonlijke service. Mooie kledingmerken en zeer vriendelijk personeel.
Cheyen van Slee
Cheyen van Slee
2020-03-27T11:50:33+0000
Super leuke en mooie kleding merken, erg vriendelijk, leuk winkeltje om in the shoppen..
Danielle Gerrits Vastenburg
Danielle Gerrits Vastenburg
2020-01-07T14:24:09+0000
Top bedrijf/winkel, jurkje besteld van Reinders. Deze konden ze nergens vinden en waren bang dat het gestolen was.... Alles op alles hebben ze gezet om het jurkje te vinden en jahoor ze hadden hem nog. Heb pakket binnen gekregen en voor het langen wachten een armbandje gehad van Reinders 😍 hoe lief is dat. Nogmaals bedankt voor het bloed/zweet en tranen wat het gekost heeft om het jurkje te vinden👍🏻 ga zeker vaker bestellen, jullie zetten alles op alles om de klant tevreden te stellen. Top bedrijflees meer
Marian Smits
Marian Smits
2019-12-31T13:48:16+0000
Geweldige service en prachtige collectie.
Marielle van der Voort
Marielle van der Voort
2019-12-11T19:24:14+0000
Wat een fijne winkel met lieve dames die alles doen om je te helpen. Omdat mijn rok niet op tijd zou zijn voor mijn... etentje krijg ik een andere rok die ik mag dragen en dan terug sturen.Wat een service is dat zeg!! Echt top,kan niet anders zeggen. Ik ga hier zeker meer kopen. Prachtig kleding en mooie kwaliteit. Lieve groetjes Mariëlle van der Voortlees meer
Liane Erckens
Liane Erckens
2019-11-24T20:09:02+0000
Mooie kleding. Je wordt fijn geholpen wat ik zelf erg belangrijk vind!
Jacqulien van Vulpen
Jacqulien van Vulpen
2019-11-03T05:56:48+0000
als ik begin met wat geen hoogtepunt is gaat het sneller. het begint bij binnenkomst, de begroeting super. het advies,... meedenken, eerlijkheid, kwaliteit, het is perfect. ik ben nog nooit de winkel uitgelopen met lege handen.lees meer
Nance Salesonly
Nance Salesonly
2019-08-06T19:22:45+0000
Altijd de laatste modetrends, oprecht modeadvies voor elke maat. ❤️
Marjolein van Herwijnen
Marjolein van Herwijnen
2019-07-07T11:11:03+0000
Mooie collectie goede kwaliteit. voor iedereen wat. dames heren en zelfs voor baby's. Goede service helemaal blij.
Noben Sandra
Noben Sandra
2019-04-11T13:25:46+0000
Heb online een ER Blazer gekocht ....zit perfect 👌🏻 goede communicatie via mail😌😉 Groeten uit Belgie ...Sandra
Mirella Rietveld
Mirella Rietveld
2019-04-11T04:56:40+0000
Fijne persoonlijke service en advies,ondanks je online besteld, bedankt!!
Kimberley Burcke
Kimberley Burcke
2019-04-10T10:44:32+0000
Op de website had ik een jasje besteld die stuk was gegaan. ‘s Morgens gemaild en binnen 10 minuten al reactie(nog voor... openingstijd!). Ik ben super goed geholpen en erg blij met de oplossing. Fijne en snelle communicatie!lees meer
Barend Poeser
Barend Poeser
2019-04-07T20:39:31+0000
Mooie kleding voor jonge en oude mannen
Tonny Oosterman
Tonny Oosterman
2019-04-07T17:38:24+0000
winkel in houten en de web-site
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Esther Van Loon van Geloof
Esther Van Loon van Geloof
2019-02-18T18:42:03+0000
Super aardig ook als je nog nooit in de winkel bent geweest en alleen maar online of via de leuke filmpjes koopt!
Jacqueline Sack-Linschoten
Jacqueline Sack-Linschoten
2019-01-10T15:59:18+0000
super leuke kleding en leuke merken en je wordt super geholpen door Gabi 👌👍

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact