Mode als medicijn

 

Je kleding laat zien hoe je je voelt. Ik raad mijn klanten altijd aan om ’s ochtends voordat ze zich aankleden zichzelf de volgende vragen te stellen; hoe voel je je vandaag. En vervolgens: hoe wíl je je vandaag voelen? Op basis van deze twee vragen kies je voor een outfit die je stemming illustreert of je kiest voor stemming verbeterende kleding. Kijk daarbij dan niet alleen naar kleur, maar ook naar materialen en vormen die een bepaalde emotie oproepen. Je hebt allemaal met bepaalde kleuren en materialen associaties. En met de juiste associaties kun je meer zelfvertrouwen krijgen, je rustiger voelen, je mooier voelen of zelfs gelukkiger. En dat is voor iedereen heel persoonlijk. Je schrijft op het moment, dat je je kleding kiest als het ware voor je jezelf een recept uit. Dat recept zorgt ervoor, dat je je  goed voelt. Op je werk, tijdens dat bijzondere etentje, als je gaat sporten of als je de deur opendoet voor de pakketbezorger. Joy dressing noem ik dat!

 

Denk er wel aan om dicht bij je persoonlijkheid te blijven want anders werkt het niet. De een is vrouwelijk in een aansluitend jurkje en de ander in een boyfriendjeans. Dat bepaal jij helemaal zelf. Je voelt het gelijk! Als je bij ons de paskamer uitloopt en denkt mwahhh…. Hang het dan maar direct terug. Je hoeft ook niet direct te denken: Wow! Want je wilt helemaal niet iedere dag Wow! Zijn. Maar probeer een beetje aan te voelen wat het dragen van het kledingstuk met je doet. En op welke momenten het voor jou geschikt is. Best leuk en verrassend hoor!

 

Ik hoef denk ik niet toe te lichten hoe ik me op de foto voel.

Heel blij! Want afgelopen week hebben we weer zoveel leuke klanten ontmoet.

Blij met klanten zoals jij! Dat houd ik er voorlopig even in hoor.

Ik draag een fijne joggpants van Elias Rumelis. De trui is van hetzelfde merk en hebben we in verschillende kleuren. Een felle kleur oranje die doet denken aan de tijd van pompoenen en vallende bladeren. Er is veel oranje, roestbruin, terra, bruin, beige en zand in onze winkel te vinden op dit moment. Aansluitende kolletjes of super oversized. Denim of Vegan leather. Maar ook veel basis en natuurlijk soms ook een tikje feestelijk met glittertje her en der.

Van ons eigen label OOTD (Outfit of the day). En oef, wat is het weer goed gelukt. Mega trots!

 

Strike a pos tijdens onze modeshow op 28 oktober a.s. We hebben samen met Kisamova een geweldig mooie zaal gehuurd bij De Engel op het Oude Dorp. Daar gaan we jullie inspireren met leuke setjes. Modellen jong en oud, dik en dun, lang en kort laten onze kleding zien. Echte vrouwen. En wie weet ook nog een leuke man. Een klein feestje. Want daar zijn we allemaal wel aan toe. Wil je daarbij zijn? Reserveer dan een kaartje (25,- per stuk inclusief hapjes en drankjes) door een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl  Of kom langs in de winkel. En ja, een QR-code of negatieve test is nodig om bij onze modeshow aanwezig te mogen zijn. En nee, dat vinden wij niet leuk want we willen niemand buitensluiten. Maar we zijn te gast bij een ondernemer die zich aan deze regels moet houden om open te mogen zijn en dat respecteren we. Denk daar dus aan als je reserveert, zodat er geen teleurstellingen zijn op de avond zelf.

 

Sta je voor je kledingkast en heb je niks om aan te trekken? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online www.itrainsfashion.nl

 

Je kleding laat zien hoe je je voelt. Ik raad mijn klanten altijd aan om ’s ochtends voordat ze zich aankleden zichzelf de volgende vragen te stellen; hoe voel je je vandaag. En vervolgens: hoe wíl je je vandaag voelen? Op basis van deze twee vragen kies je voor een outfit die je stemming illustreert of je kiest voor stemming verbeterende kleding. Kijk daarbij dan niet alleen naar kleur, maar ook naar materialen en vormen die een bepaalde emotie oproepen. Je hebt allemaal met bepaalde kleuren en materialen associaties. En met de juiste associaties kun je meer zelfvertrouwen krijgen, je rustiger voelen, je mooier voelen of zelfs gelukkiger. En dat is voor iedereen heel persoonlijk. Je schrijft op het moment, dat je je kleding kiest als het ware voor je jezelf een recept uit. Dat recept zorgt ervoor, dat je je  goed voelt. Op je werk, tijdens dat bijzondere etentje, als je gaat sporten of als je de deur opendoet voor de pakketbezorger. Joy dressing noem ik dat!

 

Denk er wel aan om dicht bij je persoonlijkheid te blijven want anders werkt het niet. De een is vrouwelijk in een aansluitend jurkje en de ander in een boyfriendjeans. Dat bepaal jij helemaal zelf. Je voelt het gelijk! Als je bij ons de paskamer uitloopt en denkt mwahhh…. Hang het dan maar direct terug. Je hoeft ook niet direct te denken: Wow! Want je wilt helemaal niet iedere dag Wow! Zijn. Maar probeer een beetje aan te voelen wat het dragen van het kledingstuk met je doet. En op welke momenten het voor jou geschikt is. Best leuk en verrassend hoor!

 

Ik hoef denk ik niet toe te lichten hoe ik me op de foto voel.

Heel blij! Want afgelopen week hebben we weer zoveel leuke klanten ontmoet.

Blij met klanten zoals jij! Dat houd ik er voorlopig even in hoor.

Ik draag een fijne joggpants van Elias Rumelis. De trui is van hetzelfde merk en hebben we in verschillende kleuren. Een felle kleur oranje die doet denken aan de tijd van pompoenen en vallende bladeren. Er is veel oranje, roestbruin, terra, bruin, beige en zand in onze winkel te vinden op dit moment. Aansluitende kolletjes of super oversized. Denim of Vegan leather. Maar ook veel basis en natuurlijk soms ook een tikje feestelijk met glittertje her en der.

Van ons eigen label OOTD (Outfit of the day). En oef, wat is het weer goed gelukt. Mega trots!

 

Strike a pos tijdens onze modeshow op 28 oktober a.s. We hebben samen met Kisamova een geweldig mooie zaal gehuurd bij De Engel op het Oude Dorp. Daar gaan we jullie inspireren met leuke setjes. Modellen jong en oud, dik en dun, lang en kort laten onze kleding zien. Echte vrouwen. En wie weet ook nog een leuke man. Een klein feestje. Want daar zijn we allemaal wel aan toe. Wil je daarbij zijn? Reserveer dan een kaartje (25,- per stuk inclusief hapjes en drankjes) door een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl  Of kom langs in de winkel. En ja, een QR-code of negatieve test is nodig om bij onze modeshow aanwezig te mogen zijn. En nee, dat vinden wij niet leuk want we willen niemand buitensluiten. Maar we zijn te gast bij een ondernemer die zich aan deze regels moet houden om open te mogen zijn en dat respecteren we. Denk daar dus aan als je reserveert, zodat er geen teleurstellingen zijn op de avond zelf.

 

Sta je voor je kledingkast en heb je niks om aan te trekken? Je vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online www.itrainsfashion.nl

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact