It Rains Fashion: Bent u klaar voor een gezellige DUNCH?

Applaus voor de Horeca. Nieuwe maatregelen betekenen nieuwe plannen. Nergens gebeurt dit zo creatief als in de gastronomie. De Horeca heeft het flink te verduren. Nu ze tijdelijk de deuren vroeger moeten sluiten verandert het diner in een late lunch of een vroeg diner. Oftewel: DUNCH.

 

Persoonlijk vind ik het best prettig al om 4 uur lekker lang te eten, een mooie wijn erbij, en dan om 7 uur op de bank neer te ploffen. En het is nog beter voor je spijsvertering ook om je hoofdmaal eerder op de dag te nemen. Dus laten we er het beste van maken. We doen er ons zelf en de Horeca een plezier mee door ons voorlopig concentreren op de Dunch. Een combinatie van het woord lunch en dinner. Meevaller: het wordt snel donker dus we hebben niet eens in de gaten dat het nog vroeg in de avond is.

 

Bij een leuke Dunch hoort ook een dito outfit. Ja, thuis kunnen we best die lekkere jogger aan. Maar een beetje aankleden en optutten op zijn tijd zet u in de ja-stand om er een speciale dag van te maken. Wij helpen u er graag bij. Thuis, door telefonisch advies te geven en alles te bezorgen. En in de winkel. Want gelukkig mogen we nog even openblijven.

 

BELLEN EN BESTELLEN

Op de foto draag ik een oversized trui als jurk (59,95).

Deze trui is 1 maat en kan natuurlijk ook makkelijk sportief gedragen worden over een slank vallende broek of legging. De trui past u tot en met maat 46. Ik had zin in een beetje meer gekledere outfit, zo met de feestdagen in zicht, dus heb er een omslagdoek overheen gedaan (19,95) met een fijne elastische riem (15,-). Zo maak je van je omslagdoek een soort poncho. De combinatie van sjaal en riem hebben we in drie kleuren. Beige zoals op de foto, maar ook in oudroze en in zwart.

U bent voor deze items welkom in de winkel, maar kunt ook bestellen door te bellen met

030-2901080. De dames aan de telefoon helpen u graag!

 

Voor de heren hebben we mooie nieuwe truien en polo’s met lange mouwen van Lacoste binnen. Warm donkerrood. Klassiek Lacostegroen. Grijstinten die overal mooi bij passen. Of zelfs winterwit. Zo wordt de DUNCH net een beetje leuker voor jullie allebei.

 

TIP VOOR OP UW VERLANGLIJSTJE

Voor haar: omslagdoek + riem

Voor hem: handschoenen + muts

 

Geïnspireerd? U vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online www.itrainsfashion.nl

 

 

 

 

Applaus voor de Horeca. Nieuwe maatregelen betekenen nieuwe plannen. Nergens gebeurt dit zo creatief als in de gastronomie. De Horeca heeft het flink te verduren. Nu ze tijdelijk de deuren vroeger moeten sluiten verandert het diner in een late lunch of een vroeg diner. Oftewel: DUNCH.

 

Persoonlijk vind ik het best prettig al om 4 uur lekker lang te eten, een mooie wijn erbij, en dan om 7 uur op de bank neer te ploffen. En het is nog beter voor je spijsvertering ook om je hoofdmaal eerder op de dag te nemen. Dus laten we er het beste van maken. We doen er ons zelf en de Horeca een plezier mee door ons voorlopig concentreren op de Dunch. Een combinatie van het woord lunch en dinner. Meevaller: het wordt snel donker dus we hebben niet eens in de gaten dat het nog vroeg in de avond is.

 

Bij een leuke Dunch hoort ook een dito outfit. Ja, thuis kunnen we best die lekkere jogger aan. Maar een beetje aankleden en optutten op zijn tijd zet u in de ja-stand om er een speciale dag van te maken. Wij helpen u er graag bij. Thuis, door telefonisch advies te geven en alles te bezorgen. En in de winkel. Want gelukkig mogen we nog even openblijven.

 

BELLEN EN BESTELLEN

Op de foto draag ik een oversized trui als jurk (59,95).

Deze trui is 1 maat en kan natuurlijk ook makkelijk sportief gedragen worden over een slank vallende broek of legging. De trui past u tot en met maat 46. Ik had zin in een beetje meer gekledere outfit, zo met de feestdagen in zicht, dus heb er een omslagdoek overheen gedaan (19,95) met een fijne elastische riem (15,-). Zo maak je van je omslagdoek een soort poncho. De combinatie van sjaal en riem hebben we in drie kleuren. Beige zoals op de foto, maar ook in oudroze en in zwart.

U bent voor deze items welkom in de winkel, maar kunt ook bestellen door te bellen met

030-2901080. De dames aan de telefoon helpen u graag!

 

Voor de heren hebben we mooie nieuwe truien en polo’s met lange mouwen van Lacoste binnen. Warm donkerrood. Klassiek Lacostegroen. Grijstinten die overal mooi bij passen. Of zelfs winterwit. Zo wordt de DUNCH net een beetje leuker voor jullie allebei.

 

TIP VOOR OP UW VERLANGLIJSTJE

Voor haar: omslagdoek + riem

Voor hem: handschoenen + muts

 

Geïnspireerd? U vindt It Rains Fashion op het Oude Dorp van Houten of online www.itrainsfashion.nl

 

 

 

 

Contact

It Rains Fashion
Loerikseweg 2
3991 AD Houten
Tel. 030 – 290 10 80
Mail. info@itrainsfashion.nl
KvK. 55045642

 

Facebook
Instragram

Lokaal bezorgd: vandaag besteld = vanavond in huis in Houten, Odijk, Werkhoven, Bunnik, Schalkwijk en Nieuwegein.

Openingstijden

MAANDAG 12.00 - 17.30
DINSDAG 10.00 - 18.00
WOENSDAG 10.00 - 18.00
DONDERDAG 10.00 - 18.00
VRIJDAG 10.00 - 18.00
ZATERDAG 10.00 - 18.00
ZONDAG gesloten

Winkelen op afspraak

Op maandag bent u welkom om te winkelen op afspraak. Voor een speciale gelegenheid of omdat u liever niet met meerdere mensen tegelijkertijd in de winkel bent. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 030-2901080 of een mail te sturen naar Sasja@itrainsfashion.nl.

(c) 2023 It Rains Fashion | Over ons | Contact